Új hozzászólás Aktív témák

• utomi

senior tag

Azért azt el kell ismerni, hogy még mindig az Apple az aki képes kiváltani érzelmeket (legyen az totál értelmetlen hate akár) az emberekből és habár a cikk az értelmetlen Androidos másolásról szól mégis a 45x hsz az Appleről szól. :D Hihetetlen, hogy ide gyűllik ilyenkor az összes szokásos Apple hater és folyamatosan ugyanazt a toxicot nyomják mint mindig, legalábbis mintha kötelező lenne. :C (Pedig emlékeim szerint soha egy embert sem kényszerített még az Apple ,hogy megvegye bármelyik készülékét :D :C :DD :DDD )

Rögtön az elején szeretném tisztázni, hogy Pixel 2 XL és iPhone X tulaj vagyok így mindkét világba bele látok. Szeretném azt is kijelenteni, hogy nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.Természetesen ez teljesen szubjektív vélemény. Emellett elismerem, hogy a Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű.(Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.) Az EDGE viszont rohadtul öncélú design és ne jöjjön senki a plusz funkcióval mert az oldalsáv bizony Edge nélkül is behúzható. :D Szépnek szép de emiatt katasztrófa felrakni bármilyen fóliát, igenis van színtorzulás (volt S6 Edgem, S7 Edgem, S8+-om és Note 8-om is tehát mint volt tulaj mondom.:R) és nehá zavaró tud lenni, hogy ott is van tartalom.De szerintem sokkal nagyobb probléma a Samsung userra szarós hozzáállása a szoftver frissítés esetében ami miatt nem is lesz több Samsung telóm. Persze együtt lehet vele élni de a notchal is. Kb. az első 2 óra után elfelejted, hogy ott van és leszarod. Ugyanakkor láthatóan egy okos döntés volt az Apple részéről mert ez bizony semmi más mint Signature és most mindenki másolja mert gondolják így több lesz az eladás. Szerintem értelme nincs de hát ők tudják.

Már bocsánat lehet, hogy csak nekem de ez egy eléggé clickbait és köpködő cikk lett. Adott egy ember aki szerint esztétikai öngól a Notch de mégis honnan ez a nagy arc, hogy ilyen kinyilatkoztató megállapításokat tegyünk? Mondjuk nekem tetszik a notch akkor én talán hülye vagyok? Mert nekem egy ilyen kijelentésből ez jön le. Régen nem voltak ilyen cikkek itt és nagyon tetszik ez az új irány. Meg is néztem ki írta ezt a valamit aztán meg is nyugodtam, hogy nem Bocha vagy Bog volt. Ez legutóbb még nem egy blog hanem egy független és objektív szakmai lap volt és ott talán nem kellene ilyen szubjektív fröcsögéssel teli véleményeket kitenni. A kezdetektől olvasom az oldalt és sajnálnám

Új hozzászólás Aktív témák