Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Kossuth tér érdekli az embereket, mert benne van a TV-ben. Amúgy ha az útblokádos példámat használod, akkor azon is függhet az életed, mert ha kórházba sietsz akkor csontra leszarod hogy a gazdák mennyi támogatást nem kaptak idén...
centaurium: Az emberek szeretik kimutatni a nemtetszésüket. Főleg akkor ha látják hogy sokan éreznek ugyanígy. Amúgy én nem vagyok tüntetéspárti, mert egy forradalom szerintem is többet ér, de megértem hogy az emberek miért csinálnak ilyesmit.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Minden bank az adott ország törvényeinek megfelelően jár el, vagy ha nem akkor csúnyán megbírságolják.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
ez is igaz, de azért elég nagyot néznél, ha nem nyílna meg a netbank egy fontos utaláshoz.
-
enginev3.0
félisten
-
OgKush
senior tag
válasz
#94257664 #10 üzenetére
Szeretem ezt az unatkozo tinik szoveget. Az unatkozo meg a nem unatkozo "felnottek" meg nyelik a gombocokat, es nem tesznek azellen ami nem fekszik nekik.. Legalabb a fatalok kimutatjak valahogy a velemenyuket, az mar mas kerdes, hogy mennyire hatasos es, hogy milyen eszkozokkel.
-
enginev3.0
félisten
Azért általában mindenki szidja a bankokat, ilyenkor meg mindenki a vér pistikeket
En arra is kíváncsi lennék hogy miért csinálták és mért pont ezekkel a bankokkal...
Mármint mielőtt néhány embert a halálba kívánok, mint itt szinte mindenki, ugye az eloiteletesseg hívei -
Snoop-y
veterán
Pl kereskedelmi oldalakat rivalis forumokat, szolgaltatokat szoktak penzert bedonteni.
Parszor megcsinaljak a userek mennek mashova ahol elerheto a szolgaltatas.Pl az elozo ceg ahol dolgoztam csak olyan helyre viszi a szervereit pont emiatt ahol van DDOS vedelem ami egyebken dollarmilliokba kerul es egyik sem nyujt 100%-os vedelmet.
Mi is kaptunk gyakorta 40-50Gbites DDOS-t is. Na most egy sima szervertermet megtolnak egy ilyennel kb le is huzhatod a rolot mert ahol nincs Anti DDOS ott a szolgaltato nullroutolja a szervered es mehetsz Hitlerhez panaszra. Nagyon nem orulnenek neki a userek ha az elofizetett programokat mondjuk nem tudnak megnezni ( pl Super Bowl ) mert ilyen csoportok vagy akar verpistik szorakoznak. -
Zedz
addikt
Ez az Anonymous szerintem egy vicc. Igazából DDoS támadáson kívül még semmit nem tudtak csinálni, nagyon max lecserélni egy oldal indexét, valami képet kirakva és veregetve a saját mellük.
-
Egy banknál egy órás ibank leállás eléggé nagy kellemetlenséget tud okozni, az ÜF szolgálat kb lebénül. Szerinted egy napos ilyen esetnél? Panaszok ezrei, plusz persze ÜF részéről pánik, hitelvesztés a biztonságosság szempontjából, stb....
Szóval eléggé nagy kellemtlenség ez az adott pénzintézeteknek.
-
Atmo
senior tag
Nem nagyon értem mi értelme van egy DDoS támadásnak. Mit érnek el vele a támadók? 1 napig nem lehet elérni az "X" szolgáltatást, nagy ügy... De lehet, hogy csak én vagyok alulinformált
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest