Hirdetés
- Asztrofotózás
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen videókártyát?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen joysticket vegyek?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Házimozi belépő szinten
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

A Kossuth tér érdekli az embereket, mert benne van a TV-ben. Amúgy ha az útblokádos példámat használod, akkor azon is függhet az életed, mert ha kórházba sietsz akkor csontra leszarod hogy a gazdák mennyi támogatást nem kaptak idén...
centaurium: Az emberek szeretik kimutatni a nemtetszésüket. Főleg akkor ha látják hogy sokan éreznek ugyanígy. Amúgy én nem vagyok tüntetéspárti, mert egy forradalom szerintem is többet ér, de megértem hogy az emberek miért csinálnak ilyesmit.
 - 

törölt tag
válasz

enginev3.0

üzenetére
						Minden bank az adott ország törvényeinek megfelelően jár el, vagy ha nem akkor csúnyán megbírságolják.
 - 

törölt tag
válasz

enginev3.0

üzenetére
						ez is igaz, de azért elég nagyot néznél, ha nem nyílna meg a netbank egy fontos utaláshoz.
 - 

enginev3.0
félisten
 - 

OgKush
senior tag
válasz

üzenetére
						Szeretem ezt az unatkozo tinik szoveget. Az unatkozo meg a nem unatkozo "felnottek" meg nyelik a gombocokat, es nem tesznek azellen ami nem fekszik nekik.. Legalabb a fatalok kimutatjak valahogy a velemenyuket, az mar mas kerdes, hogy mennyire hatasos es, hogy milyen eszkozokkel.
 - 

enginev3.0
félisten
Azért általában mindenki szidja a bankokat, ilyenkor meg mindenki a vér pistikeket
En arra is kíváncsi lennék hogy miért csinálták és mért pont ezekkel a bankokkal...
Mármint mielőtt néhány embert a halálba kívánok, mint itt szinte mindenki, ugye az eloiteletesseg hívei - 

Snoop-y
veterán
Pl kereskedelmi oldalakat rivalis forumokat, szolgaltatokat szoktak penzert bedonteni.
Parszor megcsinaljak a userek mennek mashova ahol elerheto a szolgaltatas.Pl az elozo ceg ahol dolgoztam csak olyan helyre viszi a szervereit pont emiatt ahol van DDOS vedelem ami egyebken dollarmilliokba kerul es egyik sem nyujt 100%-os vedelmet.
Mi is kaptunk gyakorta 40-50Gbites DDOS-t is. Na most egy sima szervertermet megtolnak egy ilyennel kb le is huzhatod a rolot mert ahol nincs Anti DDOS ott a szolgaltato nullroutolja a szervered es mehetsz Hitlerhez panaszra. Nagyon nem orulnenek neki a userek ha az elofizetett programokat mondjuk nem tudnak megnezni ( pl Super Bowl ) mert ilyen csoportok vagy akar verpistik szorakoznak. - 

Zedz
addikt
Ez az Anonymous szerintem egy vicc. Igazából DDoS támadáson kívül még semmit nem tudtak csinálni, nagyon max lecserélni egy oldal indexét, valami képet kirakva és veregetve a saját mellük.

- 

Egy banknál egy órás ibank leállás eléggé nagy kellemetlenséget tud okozni, az ÜF szolgálat kb lebénül. Szerinted egy napos ilyen esetnél? Panaszok ezrei, plusz persze ÜF részéről pánik, hitelvesztés a biztonságosság szempontjából, stb....
Szóval eléggé nagy kellemtlenség ez az adott pénzintézeteknek.

- 

Atmo
senior tag
Nem nagyon értem mi értelme van egy DDoS támadásnak. Mit érnek el vele a támadók? 1 napig nem lehet elérni az "X" szolgáltatást, nagy ügy... De lehet, hogy csak én vagyok alulinformált

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
 - Mozilla Firefox
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Milyen videókártyát?
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Linux kezdőknek
 - Synology NAS
 - További aktív témák...

- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
 - iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
 - LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elérnek vele valamit?? ...úgy általában?