Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem vágom miért lovagolsz ezen a medve témán. Sehol sem állítottam, hogy egy a kölykeit védő anyamedve nem veszélyes. Ellenben a videóban szereplő medvének nem kellett védenie a kölykeit mert nem voltak veszélyben. És mint láthatjuk nem is védte, ergo nem volt veszélyes a platón állóra.
A jogos önvédelem ott van, hogy miután leszedtem a szomszéd kutyáról én lettem az új célpont. El is mehetett volna szó nélkül, de nem tette, hanem rám támadt. Tehát jogos önvédelem volt.
És hogy végképp tisztázzam a helyzetet. Te ezt írtad:
"És ha azt gondolod, hogy egy begőzölt kutya és egy a kölykeit védő anyamedve egy kategória, akkor kívánom neked, hogy egyszer kerülj olyan helyzetbe, hogy a szomszéd kutya után az utóbbit is megtapasztalt."Mivel egyetlen szót sem írtam arról, hogy egy felbőszült anyamedve pariban van egy begőzölt kutyával már eleve értelmét vesztette az amit leírtál. Nem is tudom, hogy miért írtál nekem ilyet. Ez kb olyan mintha én most a hasamra csapva azt írnám, hogy "Te azt gondolod, hogy egy trabant gyorsabb mint egy ferrari?" Mivel semmi ilyet nem mondtál ezért maga a kérdés is értelmetlen. Pont ahogy a te medvés kijelentésed.
A "jókívánságodra" pedig inkább nem reagálnék csak annyit, hogy nem szép dolog ismeretlen embernek ilyet kívánni. Mert ha még egy ellenségednek írod akkor megértem, de így.
Én most kiszállok ebből az értelmetlen vitából. Ha van még valami kérdésed ill reakciód akkor PÜ-ben szívesen válaszolok, de nem offolnám tovább a topicot. Maradjon meg inkább maciknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest