Új hozzászólás Aktív témák
-
kjgy
csendes tag
válasz janeszgol #69 üzenetére
Nálunk a kislányomnak sikerült az Xcover 4s telefonjának a kijelzőjét a páncélfólia alatt (!) összetörnie, és bár mondjuk ez egyedi eset, a kollégáimnál is gyakori a kijelző törése az Xcovereknél, míg a CAT-ekkel ilyen gond nem volt.
Tegnap kezdődött egy akció, a Nokia hírlevélre regisztráltak ma este 18:10-ig 21 százalékos árengedményt kapnak ebből a telóból, így most 394 euróért lehet megszerezni. Nekem pont kellet egy, úgyhogy eldőlt, hogy nem lesz Xcover 5 a családban.
-
kjgy
csendes tag
Én nem értem a magyar árakat, a Nokia honlapján ez €499.-ba kerül. Az Xcover 5-ért a MM-ban €299.-t kérnek: szimpla kamerával, 5G nélkül, vezeték nélküli töltés nélkül, fix 4/64 rammal (kártya belsőként nem formázható), 5,3 collos TFT kijelzővel (!), és fele ennyit sem bír, mint strapamobil (pl. ütés hatására gyakran meglazul a hátlap, Horvátországban vízbe ne ejtsd, és kijelzője sem erősebb, mint bármelyik másiké), szóval van különbség. A cégnél elég sok strapamobilt használtunk már, a youtube-os XR20-as tesztvideókban látottakat egyik sem bírná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PR-Telecom
- További aktív témák...