- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
:-))
Én vmikor a k700-nál,majd a n95-nél,utána a n8-nál voltam így."Sokáig" megmaradtak nálam.Közben jöttek mentek a telefonok,sok volt.
Ma az iphone-nal vagyok így,persze mellette megvan a n95 és n8 (meg még egy-kettő).Ezeket soha nem adnám el.
Szerintem te is megmaradsz itt. :-)
Tényleg komoly darab!
A tweaks-et telepítsd.Freeman: "Probaltad gondolom kivenni a SIMet meg vissza,..." Ez sem rossz ötlet!
Próbáltad már?Lasali: "Az hogy magától üzemmódot változtat az valami szoftveres bug lehet,..."
Nem bug,ha kettős módra van állítva így ugrándozik.Attól függ,hogy milyen helyen vagy.Ha talál 3g-t akkor azt használja -és természetesen érezhetően gyorsabb az internet+tudsz videóhíbást indítani-,ha olyan helyre mész ahol nincs 3g lefedettség akkor sima gsm-re ugrik.
Ez normális.
Én csak gam módban használtam szinte mindig.Amikor le akartam tölteni vmi nagyobb dolgot és mobilneten keresztül akkor egy widget segítségével bekapcsoltam a 3g-t és pikk-pakk leszedte a dolgot majd 3g ki.
Észrevehetően tobább bírja az akksi sima gsm módban,de ezt biztos tudod. :-)
Nekem még nem volt semmi ilyesmi problémám.
De holnap berakom az egyik kártyám és tesztelgetem pár napig.Kíváncsi leszek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged