- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Közben sikerült megoldani a wifi problémát át állítottam a hitelesítés így fixebb a működése.
-
CS_D
senior tag
válasz
simongab #9094 üzenetére
Második kérdésedre:
Minden bizonnyal rossz formátumban adod be a koordinátákat. Erre a megoldás:
Beállítások-> Alkalmazásbeállítások -> Helymeghatározás -> Jelölésbeállítások
Itt kedvedre válogathatsz a formátumok közül!
Régen nem találtam, és számolgathattam.
Kirándulás (geocaching) során, ahol minden fokmásodperc számít, kissé pontatlan volt fejben számolni, vagy számolgógéppel ügyetlenkedni. De ezt átállítva máris tökéletes.
-
simongab
senior tag
Megint van 2 probléma ami felvetődött
1. A naptárt ami az OVI n van és működött, igaz elég logikátlan és angol nyelv, webes felület, jelenleg nem frissít. Nem működik
2 A Navigációba fok, perc másodperc beírás nem pontos kordinátákat ad meg, lehet hogy a bevitel módja hibás.
Van erre valami trükk?Köszi
Gábor -
slimshady
senior tag
-
Sajnos a Joikuspot egy rakás szar, ez a "normális" viselkedése. Ha csak a laptopodnak osztasz, jobban jársz, ha USB modemként használod a telefont az Ovi Suite-tal. (bánom is, hogy kiadtam érte a 2k-t, főleg hogy újraflashelés után megint szeretné velem kifizettetni ez a kurva Ovi)
-
gretzky77
veterán
sziasztok van egy t mobilos n8 amin valami ok miatt nem megy az Oviáruház!Elindítom de pár másodperc és kidob!Próbáltam hogy újból telepítem letölti elkezdi telepíteni kiírja telepítés befejezve,majd jön a fehér kijelzö hogy várjon a telepítés néhány percig tarthat de kicsivel a vége előtt megáll és visszadob!Volt valakinek esetleg hasonló vagy tudna valaki segíteni?Köszi
-
syner
tag
A számgépen telepített OVI tegnap kiírta, hogy van frissítés a Map-hez 3.6 (637), de mindig kidob letöltési hibával, nálatok mi a helyzet?
Másik dolog:
Joikuspot premiummal létrehozott hotspoton osztom meg a mobilnetem a laptopom felé WIFI-n. Arra lettem figyelmes, hogy kb fél óra elteltével az asztalon hagyott, nem piszkált telefon ettől eléggé felmelegszik. Ez szerintetek normális?
-
gretzky77
veterán
sziasztok kéne egy kis segitség!hard resetet szeretnék csinálni de ez a hang le+kamera+menü és bekapcs nem akar menni! Nyomom amig rezzen de utána csak simán bekapcsol,ha tovább tartom nyomva akkor rezzen majd pár másodperc múlva sorozatosan rezzen többet de úgyanúgy csak simán indul!?vki esetleg,hogy tudok hard resetet mert nem akar menni az áruház de frissiteni sem tudom viszont elvileg a hard reset törli!köszi
-
Olvasd el ezt. Különösen az utolsó paragrafust.
Ennél többet nem tudni a dologról. -
válasz
Sn00PiG #9075 üzenetére
De szerintem is lassúak, csak nem merem mondani, mert lehurrognak hogy almabuzi vagyok
Nincs rá megoldás, ez ilyen. Szeretni kell és kész.
A hack szempontjából a soft és a hard reset egyenértékű (és mindkettő gallyra vágja a rendszert), viszont a *#7780# (beállítások visszaállítása) szerintem nem lesz elég hozzá. De ez csak szigorúan magánvélemény, tapasztalat nincs mellé.
-
Sn00PiG
aktív tag
Egyébként szerintetek a játékok nem túl lassúak/akadozóak a telón?
Asphalt 5 is max 20 fps (jobb esetben), a Heroes of Sparta is akadozós, sőt, az Avatar sem teljesen folyamatos. Vagy ezt csak én tapasztalom? Van rá vmi megoldás?Más kérdés: eddig kb minden nokiám fel volt hackelve, de mivel most gyári garim van rá ezért nem tudom, hogy megcsináljam-e. Kérdés, hogy pl. gyári beállítások vissz.áll. eltűnteti a módosításokat? Vagy soft reset?(kódját elfelejtettem)
Hard resetet nem akarok a Qt miatt. -
-
djbahool
senior tag
102850 HUF , de tényleg nem vita képp, csak hogy tiszta legyen.
és 2 év Nokia magyar garis, nem úgy mint pl. az xxl-nél.
Nem összeveszésképp, csak valaki inót kért, hogy yhol érdemes, én pedig próbálom nem félrevezetni, és a lehető legolcsóbb és legmegbízhatóbb lehetőséget megosztani.
Ja, és minden tartozékával, mert azt a sok sufni szereti elsumákolni! Szerintem ez sem utolsó szempont. -
Sn00PiG
aktív tag
Na srácok, bele is futottam az első hibába, ami ráadásul eléggé zavaró.
A főképernyőre kipakoltam a Battery Monitort, ami igencsak jó szolgálatot tesz, mivel látom, hogy ténylegesen hogy áll az akksi. Ez eddig szép és jó, de tegnap egyszercsak már nem frissítette az adatokat a widget, és mikor kiszedtem és visszaraktam csak az látszódott, hogy készül betölteni, de nem sikerült neki.
Erre ma reggel munkába jövet zenét hallgattam, és érdekes, hogy most azt se mutatja rendesen a főképernyő: csak az "ugrás a zenére" felirat látszik, nem mutatja azt a számot, ami megy, így onnan pl nem is tudom megállítani/elváltani.Szerintetek mi lehet a gond? Elég soki progi lett rá felhúzva, de nem hiszem, hogy ettől a főképernyőnek meg kellene halnia... Ötlet?
-
MC Pite
veterán
Tegnap játszottam a rendes dropboxszal; szvsz körülményesebb mint a symsmb. Max annak lehet jó akinek nincs ftpje?
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Nálam telel lett a tök a telefonnal. Ma elviszem szervizbe a következő hibákkal:
- Miután leválasztok egy bluetooth eszközt, elmegy a telefon hangereje és csak restart hozza vissza.
- Pattog beszéd közben a belső hangszóró.
- Időnként veszít a térerőből és ez beszéd közben hangkiesést eredményez.
- Az egész kijelző lilásodik. (ha már leadom, amúgy nem zavart)Szóval azért sok apróság csak összejött, és így együtt már igen aggasztó, bosszantó...
Ha kész lesz, akkor jövök a beszámolóval.
Szerintetek kérhetek erre az időre cserekészüléket? -
Sifre
senior tag
válasz
BoharJoe #9044 üzenetére
Nálam egy olyan probléma volt, hogy wpa2-aes titkosítást nem szerette a telefon, sima böngészés jó volt, de ha le akartam tölteni egy nagyobb fájlt, egyszerűen megszakadt a kapcsolat. A router lebontott, de az n8 továbbra is azt írta, hogy csatlakoztatva, de egy árva bit se jött át. Kézzel kellett lebontani a kapcsolatot, és utána pár megáig megint jó volt. Átállítottam a routert tkip-re, azóta jó, de nem tudom hogy a későbbi fw-ben javították-e.
-
djbahool
senior tag
válasz
silentkiller #9051 üzenetére
Jelen pillanetban IS a Nextel-ben a legolcsóbb a 2 év Nokia garis.
És ott is meg lehet kérni az eladókat, hogy nézzék meg a kijelzőt. (én is úgy tettem)
Ja, és most azt hiszem ingyenes a PPP kiszállítás. -
silentkiller
senior tag
Én [innen] rendelek már évek óta és 100%-osan elégedett vagyok velük. Nekem hibátlan fekete N8-as jutott Nokia 2 év garival...
Nem gondoltam volna, hogy a nyomorult képernyő kímélő óra - ami állandóan ment -, bár nagyon szép és tetszetős, ennyit fogyaszt. + 1 nappal tovább bírja a telefonom!
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. Ti használjátok a fényérzékelő szenzort? Érdemes azt kikapcsolni?
-
peugeotmate
őstag
válasz
BoharJoe #9044 üzenetére
Röhej. Képes bugokat bennehagyni az újabb szoftverekben a Nokia, gratulálok. Ráadásul ezeknek a kisebb frissítéseknek pont az előző hibák foltozása lenne a feladatuk.
Nem is merek 1.0-ról frissíteni, amíg azt látom, hogy tulajdonképpen csak jobban hazavágom a felhasználói élményt egy frissítés során. Ráadásul a Tré 1.1-es szoftvert használók is negatív tapasztalatokról számoltak be. (Én is trés vagyok.) Mondjuk az 1.0 nálam nem szokott különösebb meglepetéseket okozni, ezért valószínűleg elücsörgök rajta a híres-neves 2.0-s frissítésig. Igaz, elvileg az 1.1-ben a képek minőségén is javítottak valamelyest, ami azért vonzz. (2.0-ra visszatérve; ha csak nem gondolják meg magukat és mindenki nagy örömére mégsem adják ki... De ez csak a jövő zenéje.) -
BoharJoe
csendes tag
Sziasztok!
Wifi "problémára" keresek valami elfogadható megoldást a ki/bekapcs kombón kívül...
A hiba annyiból áll, hogy egy adott idő után megszakad a kapcsolat. Nem csatlakozik újra és manuális csatlakozásra is csak az ismert állapotba "ugrik vissza" az adott rendszeresen használt kapcsolat.
PR 1.2-re való frissítés óta jelentkezett ez a hiba nálam rendszeresen.Találkozott már valaki ilyesmivel?
Thx a helpet előre is!
-
Gyufaaa
veterán
király! Megjött a key és cer fájl és hibátlan a szignózás!
s3modspack pedig teljesen frankón belövi a hangzást is. Eddig királyság!!!
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
slimshady #9035 üzenetére
Mostmár én is a büszke N8 tulajok táborába tartozom, egész jó áron beszereztem egy Nokia garisat a kicsikéből
Úgyhogy szerintem itt is aktívkodok majd
Én miután megkaptam a telót rögtön oviszjút, frissítés, és meg is kaptam a PR 1.2-t.
Jelenleg így néz ki a dolog:
Verzió: PR1.2
Szoftververzió: 014.002
Szoft.ver. dátuma: 2011-03-01
Egyedi verzió: 014.002.297.02Más téma: szeretem a feltelepített cuccaimat mappákba rendezni, és ugye hála a symbiannak ezt könnyen meg is tehetem. Ezzel nincs is gond, de a játékok mappában valami miatt nagyon megáll gondolkodni. Nem tudjátok, hogy melyik lehet az a fent levő cuccok közül?
Amik fent vannak: Shift HD, Angry Birds lite, Galaxy On fire, Loop, Fruit Ninja, Drums challange és a Spiderman
Nem mintha világi nagy probléma lenne, csak mindig elfelejtem, hogy gondolkodik, kis ikon nem jelzi hogy dolgozik, ergo mindig azt hiszem hogy fagy, és nyomkodom újra a belépést, amitől mindig elindul egy game... -
Sziasztok!
Hol érdemes most N8-at venni? Mindenképp hivatalos, 2 év garos kellene, nem ilyen sufnigsm változat..
-
-
MC Pite
veterán
Köszi hogy megnéztétek.
Az hogy lehet hogy a 14es szoftot sem a telefon, sem a sw updater nem látja? Telenoros dark grey.
-
MC Pite
veterán
A Nokia stratégiai váltása miatt sokak által halottnak hitt Symbian platform fejlesztése még évekig nem áll le, melyet a Nokia igyekszik minden létező eszközzel tudatosítani. Nemrég például a Forum Nokia oldalon újra elérhetővé vált az operációs rendszer forráskódja, vagyis a Symbian.org oldal lezárása után is nyílt forrású keretek között zajlik annak fejlesztése. A platform jövőjéről a Nokia április 12-én, Londonban tart majd egy nagyszabású sajtókonferenciát ahol az új böngészőt és számos más frissítést felvonultató Symbian^3 PR 1.5 elérése mellett várhatóan az őszre tervezett PR 2.0 újabb részletei is leleplezésre kerülnek. Az év végi változat az előzetes pletykák szerint javított widget támogatással és teljesen átdolgozott kezelőfelülettel érkezik.
-
Jégkokó
veterán
Hogyan tudom elhozni a cellainfó ki írását?Csak mert hiába kapcsolom be a megfelelő ponton, a főképernyőn akkor se akar megjelenni.Érdekes mert eddig mindig ki írta
-
MC Pite
veterán
Linkekre lehet gyorsabb is a QR kód... majd kipróbálom.
Ovi áruház nálatok megy rendesen?
-
CS_D
senior tag
Szerintem nem igazán hasonlít a dropboxra a nevét leszámítva.
Csak linkeket, képeket lehet "lepusholni" a telefonra.
Igaz, nem próbáltam, de a leírásból számomra ez derült ki.
Egyébként, ha lehetne fájlokat is átküldeni, akkor máris szimpatikusabb lenne nekem, és több köze lehetne a dropboxhoz.
-
Kvazár
őstag
Valaki próbálta már a Nokia Drop-ot? Nekem a chrom-os rész jól fut, csak a telefonos nem akar elindulni
.
Rányomok, majd vár egy kicsit mintha meg akarná nyitni, azután visszakapom a menüt. -
3XV
tag
válasz
peugeotmate #9013 üzenetére
Na az szép lenne
Bemutathatnának többet is, esetleg megkönnyítve a pár hét múlva esedékes telefonválasztásom. -
Gyufaaa
veterán
válasz
sompetike #9010 üzenetére
no? Miért? Mert Gyula nap lesz?
Szerk.: Vettem egy ilyen tokot. Egész jó kis cucc. Bár először nem rajongtam érte, hogy ilyen lehajtható izébizé van az elején. De egyre inkább tetszik. Frankón védi a kijelzőt.
Más: Mennyi idő kb míg az OPDA-n megkapom a key és cer fájl-t?
-
sompetike
aktív tag
April 12th is a BIG DAY for Nokia Fans
-
sirály69
őstag
válasz
bringasisti #9003 üzenetére
Köszi, de már MC Pite kolléga által javasolt progit nyúzom...
-
Misály
addikt
Na lecsereltek az also kupakot 3300 HUF-ert, rakerdeztem a tokra, vicces hogy a belvarosi Nokia Care a speedshop-tol rendel.
-
MC Pite
veterán
Ovi áruház elkezd betölteni, majd kb 5-6sec után elsötétül és nem indul. App hiba? Érdekes hogy most a youtube downloader sem indul, mint a hdr-es program. Valamit elkaffantott az program vagy mi?
-
slimshady
senior tag
-
bringasisti
őstag
válasz
sirály69 #8976 üzenetére
Akartam dobni néhány képet, hogy következik egymás után nálam, de kiírta hogy nagy a kép. Egyébként érdekes, hogy most utána néztem, mikor a kiirt utca házszámra rányomok valamikor egyből a kért széleséig – hosszúsági adatokat dobja, de van mikor kidob egy táb. : adatok, hely megoszt, hely ment., küldés. Szerintem lelke van, Én például keresésnél alig tudom a billentyűzetet elővarázsolni !
-
Gyufaaa
veterán
válasz
silentkiller #8990 üzenetére
Ezt a részt egyáltalán nem vágom, de ha így is van, hogyan lehet, hogy bizonyos programok szignózva vannak fennt a nokiaprogramok.hu-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest