- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kudzso
csendes újonc
válasz
kudzso #21808 üzenetére
Szia Timer, neztem a hatlapot, amit rendeltel.
Ha jol latom, akkor abba van beepitve a vaku is.
Nekem valami hardveres gondom lehet, mert nem mukodik a vakum, sem kameraban, sem zseblampa alkalmazasban.
Szerinted ezzel az utan gyartottal mukodhetne, ha nem beljebb van a gond?
Illetve lehetseges-e, hogy en mar utangyartottal vettem hasznaltan, es azert nem mukodik? -
kudzso
csendes újonc
Annyi segítséget még kaphatok,hogy belinkeled nekem böngészőből, úgyis átnavigál majd engem az Árúházba,mert nekem "Here Drive"-ot nem talál az árúházban a keresőre.
"Maps+", "GMaps+" és "Maps" van. -
kudzso
csendes újonc
Sziasztok, párat már kérdeztem, most újból 1 kérdésem lenne.
Írtátok páran az elején (3000 hsz-nél járok kb), illetve a tesztben is említik,hogy van ingyenes navi 920-ra.
Ha jól emlékszem,akkor Nokia Drive néven. Na már most, Nekem ilyen alkalmazásom nincs, nem tudom,hogy hálozatfüggő-e,mert ez egy független készülék.
Illetve ha már nem lehet használni,és ezért nincs rajta, akkor van másik alkalmazás,ami jól használható GPS naviként net nélkül? -
kudzso
csendes újonc
Sziasztok.
2000 HSZ-ig jutottam annak az első felének 70% a súlyáról szólt, szóval nem kerestem tovább.
Keresőben sem találtam rá arra,hogy lehet-e külső forrásból letöltött alkalmazást telepíteni windows 8.1re?
Ha igen,akkor milyen beállításokat kell előtte tennem, gondolok itt mondjuk Androidon ismert "Fejlesztői lehetőségekre", vagy hasonlóra,és hogy ha van ilyen,akkor mivel hozhatom elő. -
kudzso
csendes újonc
Hello, egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy 920as Lumiám, használtan vettem.
Van egy olyan problémám, hogy a Vakuuja nem csinl semmit, sose volt még Windows Phone-om, ezért fogalmam sincs, hogy nem csak beállítás bajos-e.
Amiket eddig próbáltam, az a kameránál automata és "BE" módban, de se villogni, se folyamatosan vílágítani nem hajlandó, illetve Zseblámpa alkalmazásnál sem reagál semmire.
Van teendő, amit még nem próbáltam, vagy adjam szervízbe, ha Nekem megéri javíttatni, mivel garancia már nincs rajta?
Köszi a tanácsokat, ötleteket, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Witcher topik
- Kés topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Szép Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest