Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Set-Comment™ #10974 üzenetére
Nekem sincs bajom vele, azt hittem a szmájli amit a végére tettem az egyezményesített szarkazmus jele a ph-n...
-
marcusa
addikt
válasz
Set-Comment™ #10971 üzenetére
Forradalmi ötlet: Egyéni háttérkép + Átlátszó csempék
-
marcusa
addikt
válasz
Set-Comment™ #9982 üzenetére
Nekem a 820-on már majd fél éve van ugyan az a fólia, és csak abból lehet megmondani, hogy rajta van, hogy az előlapi kamera helye ki van hagyva, nincs koszolódás, buborék, és a képet sem fakítja. Csak jó fóliát kell rá venni.
-
marcusa
addikt
válasz
Serius1974 #9616 üzenetére
A heteken belül érkező frissítés után tudni fogja.
-
marcusa
addikt
válasz
Jégkokó #9479 üzenetére
Figyelgetni kell a piac téren az akciókat, csomószor van, hogy ingyen lehet letölteni a fizetőseket, eddig ezeket a fizetőseket töltöttem le teljes verzióban ingyen:
Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD
Earthworm Jim HD
Angry Birds
Monster Burner
Fragger
Monster Island
Gravity Guy
iStunt 2
MonsterUp AdventuresÉs ezek csak a játékok, van pár fizetős alkalmazás is. Figyelgetni kell az WP Alkalmázások topic-ot, oda én is belinkelem az akciókat, és mások is.
De ezeken kívül is max 3000Ft-ot költöttem fizetős alkalmazásokra, úgyhogy tényleg nem nagy tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest