Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz
havasil #20165 üzenetére
Eddig nekem sem, a zene app a legutóbbi frissítéssel elromlott, elindul a zene, de rögtön kilép. Letörölni sem tudom, hogy újra feltegyem, mert gyári app. A mixradio jól működik a losslessel, addig azt használom, amíg kijavítják a zenét.
A spotify nem úgy volt, hogy ingyenes lett? Átállítanám a hangminőséget és előfizetést kér.
-
Khan13
senior tag
válasz
havasil #18885 üzenetére
Nekem hívás után a főképernyőt nem lehet görgetni hívás után a 8.1 DP első frissítése óta, csak akkor, ha előbb elindítok egy alkalmazást. Szintén 100% következetességgel.
Másik problémám az Adobe Reader, ami egy idő után meghal a háttérben hagyva. Folytatni akarom az olvasást, de csak Loading... a végtelenségig. Ha nyomok egy visszát, akkor bejön a Recent nézet, de hiába akarnék bármit megnyitni, bezárja magát. Ha megint elindítom, megy minden simán. Ez is következetesen történik, de 8.1 előtt is csinálta. Használnám a Microsoft Olvasóját, de az nem nyit meg minden pdf-t, amit laptopon Foxitban szerkesztettem (rájegyzeteltem). Laptopon a W8(.1) verzió simán kezeli, úgyhogy remélem hamarosan ez is egy alkalmazás lesz, és az Adobe-ot innen is száműzhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...