- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Navigáció: Igen, 3 féle útvonaltervezés van, gyors, rövid és ha jól emlékszem takarékos vagy kiegyensúlyozott...
Valamint egy korábbi frissítéssel útvonalparaméterezés is bekerült, ki lehet kapcsolni a fizetős utakat, autópályákat, kompokat, alagutakat stb...
Kamera: Sokat javult, nem olyan zajos, elmosott a háttér, élesebbek a képek.
Kijelző: Ugyan nem GG van benne, de kemény karcálló üveg, én 1 hónapig fólia nélkül használtam, és egy karc sincs rajta. A fólia is csak azért került fel rá, mert valamit vettem a vaterán, ami aztán mégse volt az eladónak, és felajánlott egy tetszőleges készülékhez fóliát, és akkor felraktam.
Flash hiánya: Én úgy tudom, hogy 4.1 Droid-tól sincs benne a rendszerben hivatalosan a flash támogatás...
Ez főleg a reklámokat zárja ki, meg a régebbi flash alapú oldalakat, amikből már egyre kevesebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest