- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Navigáció: Igen, 3 féle útvonaltervezés van, gyors, rövid és ha jól emlékszem takarékos vagy kiegyensúlyozott...
Valamint egy korábbi frissítéssel útvonalparaméterezés is bekerült, ki lehet kapcsolni a fizetős utakat, autópályákat, kompokat, alagutakat stb...
Kamera: Sokat javult, nem olyan zajos, elmosott a háttér, élesebbek a képek.
Kijelző: Ugyan nem GG van benne, de kemény karcálló üveg, én 1 hónapig fólia nélkül használtam, és egy karc sincs rajta. A fólia is csak azért került fel rá, mert valamit vettem a vaterán, ami aztán mégse volt az eladónak, és felajánlott egy tetszőleges készülékhez fóliát, és akkor felraktam.
Flash hiánya: Én úgy tudom, hogy 4.1 Droid-tól sincs benne a rendszerben hivatalosan a flash támogatás...
Ez főleg a reklámokat zárja ki, meg a régebbi flash alapú oldalakat, amikből már egyre kevesebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged