Új hozzászólás Aktív témák
-
Z406
tag
Üdv Nektek!
Tele van az összes .... a Nokia-val...
Ma lett kész a telefon (a kiálló kameramodul miatt vittem vissza másodszorra is, valamint nem mindig értették, amit mondok hívás közben), itthon szépen összerakom, belövök mindent, tuti!
A kamera nem áll már ki végre, szuper! Mondom fölhívom Unokaöcsémet névnapja alkalmából, erre csak "Halló!"-zik. Na, tré telenor, újra. Megint semmi. Hívom havert, ott sincs semmi. Akkor gyári beállítások vissza. Semmi. Szoftver reset, semmi...
Nézem a szervizlapot, cseréltek mikrofont. Ó, hogy mennétek el a jó...
Írtam a Nokia ügyfélszolgálatnak - megint - , hogy három hét alatt ez lesz a harmadik szervizlátogatásom...
Ne szórakozzunk már... -
korlinet
csendes tag
Sziasztok!
Beadtam szervízbe a kicsikét.
Nagy kérdésem, hogy az általa felhőbe lementett sms-eket meg tudom-e nézni valahol a neten? -
MeSKA
aktív tag
Egy kérdés: Ha a kijelző lezárásakor kikapcsolja a wifit, akkor átvált mobilnetre, vagy egyszerűen nem szinkronizál sehogy?
Más: Volt néhány problémám a telefonnal, kiderült mi volt az oka... Nem hotmail-os mail címmel regisztráltam be a telefont, hanem régi msn (citromail-os) címmel. Ezért nem tudtam venni semmi alkalmazást és nem működött rendesen a telefon. De már minden rendben van!
-
tkesy
őstag
Akkor mit lehet tenni, ha wp-s fb app-ot használva nem teszi hozzá az új ismerősöket a barátokhoz, csak azokat látom, akik már megvoltak az app telepítése előtt is... Ha belépek a weboldalra, akkor ott meg ott vannak...
(ms féle fb app-ról van szó)
-
marcusa
addikt
válasz
n0rbert0 #2287 üzenetére
Okostelefonosban is írtam, de itt is akkor, Ha kellenek a Nokia szolgáltatások, exkluzív funkciók és ingyen offline navi, akkor 820, ha nem, akkor Ativ S. Én 820-ból egy hibátlan példányt vettem, se az akku, se a kamera nem mozog, sosem dobta el a hálózatot, és hallok is hallanak is mindig rendesen. Másodjára is ezt választanám. Képeket nemrég linkeltek, lehet vele lőni elég jókat, de persze nem mindig sikerül jól...
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Három telefon között vacillálok:
Nokia L820
HTC 8X
Samsung Ativ SAzért írok ide, mert legjobban a L820 felé húz a szívem a nokia prémium alkalmazásai miatt, de elriasztanak azok a hibák amiket itt a fórumon olvasni lehet pl. lötyögő kamera, hálózatról való ledobálás, illetve telefonáláskor rossz hangminőség a másik oldalon...
A kamera minőségéről sem vagyok meggyőződve, hogy annyira jó, mint sokan állítják.A HTC kamerája elég béna ezért nem tetszik, de a kijelzője jobb, illetve nem túl sok garis problémáról olvastam.
Az Ativ S-nek - szvsz - legjobb a kamerája - a három telefon közül -, nagyobb kijelző és a jobb felbontás is mellette szól. Ellene az, hogy nem túl sok felhasználó véleményt találtam, illetve a jó áron csak az expansys.hu-ról tudnám beszerezni, sajnos ezt a boltot nem ismerem, de állítólag hivatalos garival adják a telefonokat.
Szerintetek melyik telefon érné meg a legjobban?
-
Slimbie
tag
Én megvettem, de igazából semmi értelme nem volt, mert csak wifivel lehet használni. Szerintem tudod használni az ingyenest is, csak nagyítani nem tudsz a desktopon.
Viszont figyelmedbe ajánlom ezt , baromira jó
, mondjuk én bárhonnan el szerettem volna érni a pc-met, és ez tökéletes (meg persze INGYENES), WOL progival meg be is tudom kapcsolni.
viszont ha a lakásodban akarod irányítani a gépet, akkor talán a pc remote nyerőbb.
-
Rob700
senior tag
Használja valaki a "PC Remote" alkalmazást? Nem lehet megúszni a program megvásárlását (710ft az áruházban). Leszedtem az ingyenes verzióját, kipróbáltam és szuper volt minden, de Kiléptem és mikor megint használni akartam akkor Szólt, hogy vegyem meg a normális verziót.
-
korlinet
csendes tag
Tudja-e valaki, hogyan kell a beállítások közé telepített programot letörölni?
-
danilla
őstag
válasz
danilla #2201 üzenetére
Sajnos korán örültem... ugyan nem a régi, hanem új probléma ütötte fel a fejét (többször lefagyott, háromszor újraindult), mely egyik napról a másikra jelentkezett és az előtt soha.
El is indítottam a csere folyamatot, és remélem minél előbb megszabadulok a nokiától és htc-vel folytatom tovább wp fronton. Ha valaki venni akar ilyen telefont én nem fogom lebeszélni, mert több mint valószínű, én fogtam ki egy problémás darabot, de az is biztos, hogy többet nokiát nem veszek -
Lune
tag
Sziasztok!
Kicsit megunva, hogy az Androidom folyton lefagy és idióta, azon gondolkodom, hogy hamarosan aktuális telefonváltásom kapcsán ilyen készüléket vásárolok. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont van pár dolog, ami érdekelne. Nézzétek el nekem, ha már korábban valaki ugyan ezeket feltette.
1. Amire használnám: Facebook, facebook chat, viber, whatsapp messenger, google szinkronizálás (naptár, ilyesmi), gmail, böngészés, youtube... - ezeket mennyire zökkenőmentesen lehet megvalósítani?
2. Olvastam, hogy sok a probléma a készülékkel: pl. hibásak, gyakori szerviz, ezek a dolgok javultak?
3. Mennyire bírja a gyűrődést a kijelző? Ahogy értelmezem, ezen nincs gorilla glass...
Előre is köszi, ha még valami felmerül, akkor írok.
Esetleg típusproblémákat még írhatnátok, hogy mikbe ütköztök, hátha nekem is fontos lenne, csak nem akadtam még bele...
-
-
kiki89
aktív tag
válasz
gabor907 #2255 üzenetére
A teszttől eltérően: sokat javult a kamera, van wifi lezárt képernyőnél, nem indulgat újra, ezek a legalapvetőbb változások amiket orvosoltak a frissítésekkel. A rendszer stabil, jól működik, folyamatos, van néhány nyűgje, de mindennek van. Ha a L820 választod jól döntesz, a személyes véleményem szerint.
-
sazo
tag
Sziasztok!
Van valakinek információja, hogy a 1308-as frissítés mikor érkezik a Vodafone-os készülékekre?
Köszönettel:
-
marcusa
addikt
válasz
albiosz #2256 üzenetére
Filmeket lejátsza, feliratot viszont nem kezel
Van rá több féle youtube app, és az m.youtube.com-on is tökéletesen játsza, akár hd-ben is a videókat.
Én is sokat használom zseblámpaként, a flashlight xt a legjobb alkalmazás szerintem.
Hardveresen alkalmas a 820, és valamelyik frissítéssel már szoftveresen is tudni fogja, LacPac már azzal a szoftverrel használja, és ott már van fm rádió. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Békebeli symbianos Nokiám sajnos kezdi feladni, ezért elkezdtem nézelődni. Esetlegesen felmerülhet a 820 is, mint utód. Túl nagy igényeim nincsenek, tökéletes volt az eddigi qwertys nokiám is, de haladni kell a korral. Nem az én világom viszont az Android. Egy kész rendszert szeretnék, amit csak használni kell. Erre megfelelőnek tűnik a WP8
Pár infóra viszont szükségem lenne a döntéshez. Valójában a platformot sem ismerem túlzottan, ezért elnézést a basic szintű kérdésekért.
1. Lehet-e WP8-on normálisan filmet nézni (már amennyire egy ekkora kijelző engedi)? Gondolok itt a hétköznapi formátumokra. Jó lenne, ha nem kéne konvertálgatni és mondjuk ha még feliratot is kezel, na az maga lenne a Kánaán.
2. Youtube és társaival mi a helyzet így flash nélkül?
3. Nekem fontos, hogy a villanó zseblámpaként is üzemeljen. Erre van ennél a készüléknél lehetőség?
4. FM rádióról van valami friss hír? Azt hallottam, hogy nyáron egy frissítés keretében majd érkezik.Egyelőre ennyi. Köszönöm szépen, ha valaki felvilágosít ezekről!
-
gabor907
tag
sziasztok
nokia lumia 820at nézegettem 75 ezer körül... jó vétel a telefon?? más wp8as teló nemigen merült fel esetleg egy 720 de attol jobb a 820 sztem... egy rövid vélemény a teszten kívül a telefonról?? használat közbe vmilyen panaszok???
-
8manymom5
csendes tag
Köszönöm, igazán
Mindent sikerült beállítani, pusztán azzal van bajom, hogy körülményes egy okos telefonnak mondott dolog ez!!! Az mms hozzáférési pont továbbra is lógva maradt, egyébként t-mobilos.Persze nem biztos, hogy ez a probléma, mert tulajdonképp kapok mms-t, de nem tudom letölteni, megnézni.Bár ezeket saját tapasztalat alapján és a netet bújva jöttem rá, nekem nevetséges, hogy Szentendrén egy telefonboltban ennyire hülyék legyenek az emberek, vagy talán arra várt, hogy csúsztatok valamit.....
Köszi mindenkinek
)
-
MeSKA
aktív tag
válasz
8manymom5 #2247 üzenetére
Citromail beállítása a következő:
Ha a POP3 letöltést választod:
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
Ha az IMAP letöltést választod:
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Küldéshez a telenor smtp szerverét kell beállítani:
SMTP szerver: mail.telenor.hu
Ha más a szolgáltató, akkor azt az ő oldalán megtalálod!
Üdv -
marcusa
addikt
válasz
8manymom5 #2247 üzenetére
A Ringtone maker-rel valóban csak rövid csengőhangot lehet beállítani, de ha hosszabb kell, akkor másold a zenédet a ringtone mappába és akkor a teljes hossz elérhető...
Az mms beállításhoz ezt érdemes használni: hozzáférési pont
Citromail-es és bármilyen egyéb fiókot ugyan úgy kell beállítani, mint bármelyik másik okostelefonon... -
8manymom5
csendes tag
Sziasztok!!!
Én egy hete nyúzom a lumia 820-ast, szeretem is, de okostelefonnál még sosem láttam ilyen komplikált műtéti eljárást csupán egy citromailes fiók beállításnál.....Kicsit csalódott vagyok, hogy a zeneszámokat is csak egy perces távlatban enged csengőhangnak beállítani; miutááán letöltötted a hozzá való alkalmazást!
Jelenleg az MMS manuális beállításáért forgatom fel a netet, mert az eladók is és a gyártók is már csak az eladásra fókuszálnak. Ha valaki esetleg tud, légyszíves segítsenKöszönöm:
Manymom
-
KZP
őstag
Az ideiglenes fájlok méretének a csökkentéséhez próbáld meg törölni az Internet Explorer beállításain belül az előzmények törlését!
Ha a tárterület ellenőrzésnél törli az ember az ideiglenes fájlokat, akkor nem igazán csökken ennek a mérete, viszont ha a Beállítások/Alkalmazások/Internet Exploreren belül törli az előzményeket, akkor már valóban ki is törli őket. -
whirus
tag
Szia! Nekem is strapahátlapom van. Ha jól emlékszem az ipon-ból hozattam anno, és 4-5 ezer körül lehetett. Nokia cc-3040 a hátlap"neve". Enyém zöld, gumis a szélén, a kamera bőven süllyesztett. Vannak képeim róla a skydrive-on ha érdekel belinkelem. Nekem nagyon bevált, ahogy a teló is.
Üdv!! -
jeni
félisten
válasz
Andris837 #2242 üzenetére
ez a fólia ami 2db és a flipes tok van ami kettő együtt hibátlan.
-
Andris837
senior tag
Eddig volt a fólia a telefonom kijelzőjén.
Ahogy megfogtam a telefonom a szilikontokban úgy jött fel szépen a fólia a kijelző oldalánál, így bebuborékosodott alatta... De szinte mindig, minden alkalommal amikor kézbe vettem a készüléket. Most vagy új tokot kell vennem, vagy nem tudom...
Bár gondoltam arra, hogy nem veszek rá fóliát... mert, hogy elvileg "gorilla glass", de fene tudja.. nem szoktam kulcs mellé rakni, mindig üres zsebben van, vagy külön fakkban a táskában.
-
tkesy
őstag
-
Rob700
senior tag
Használtok vezeték nélküli töltőt? A T-mobile weboldalon elég jó áron lehet hátlapot(5400ft) meg töltőt venni(16000ft). Van valahol ennél olcsóbb?
-
Laci3134
csendes tag
Köszönöm a segítségeket !
-
MeSKA
aktív tag
Valaki tudna mutatni egy képet, amit a gyári szoftverrel fotózott? Szerintem az enyémnek van egy kis fókusz gondja... Összehasonlítás kedvéért a téma lehetne valami füves-fás táj?
Előre is köszi! -
Slimbie
tag
Szerintem nagyon zsír képeket csinál a 820, én clever camerát használok fotózáshoz, nagyon bejön
A másik: nem rég kicseréltem a gyári akksit egy 1800mAh Mugen Powerre, és lehet nem tűnik soknak az a 150mAh, de teljesen más az egész.
korábban úgy használtam a telót, hogy ha nem neteztem levettem 2G-re,
takarékos üzemmód stb...
és így bírt ki egy napot, néha annyit se.
Mondjuk én elég sokmindent használok rajta.
A Mugen akksival nincs ennyi szopkodás, a 3G-t nyugodtan rajta hagyhatom, estig simán kibírja. Ha meg nem piszkálom annyira, napokig elvan.A hátlap levételhez meg annyit fűznék hozzá, hogy nem tudom ki töri el, de ott már nagyot kell bénázni.
Én kicsit máshogy veszem le, mint ahogy sokan írják (pl: izomból nyomni a kamerát..), a strapabíró hátlapot is könnyen levettem, pedig az aztán tényleg rajta van -
Rob700
senior tag
You Tube-ot alkalmazással vagy sima netes felületen használjátok? Jó lenne ha bejelentkezve mutatná a kedvenceket, netes felületről ez valami miatt nem megy...
-
Laci3134
csendes tag
Sziasztok !
Tegnap kérdeztem, hogy a word fájlokat, hogyan tudom számítógépről a telefonra rakni. Segítség alapján sem jött össze. Még sajnos Windows XP-t használok
Lehet ezért nem sikerült a művelet? Letöltöttem Zune-t, de ott csak videókat zenéket lehet átmásolni, bár a telefonomat nem érzékelte.
-
Rob700
senior tag
Azt megfigyeltétek, hogy a vezeték nélküli töltésére alkalmas hátlap mind matt? Nekem személy szerint a fényes jobban bejön. Körkérdés: Ki milyen háttérszin és színséma kombót használ? Én Napközben világos háttérel "sárgás zöldet" állítok be. Estére rendszerint sötét háttér és pávakék vagy kobaltkék.
-
2o1i
senior tag
válasz
zsitvayb #2220 üzenetére
Na ez már egész jó is lehetne.
Egyébként nem csak emiatt nem a WP az elsődleges kiszemeltem.
Bár még soha nem próbáltam, de nekem ez a csempés felület ránézésre nem igazán tetszik.
A gépemen is Win7 fut, és nem is tennék fel Win8-at.
A készülék tudása kitűnő, de az még nem elég.
Csupán egy lehetséges alternatíva a többi kiszemelt között.
Még nem vetettem el teljesen a dolgot, majd megálmodom. -
zsitvayb
tag
Emiatt ne vesd el a platformot. Letezik egy progi amivel tudod szinkronizalni a chrome-os konyvjelzoket: Chrync a neve, ha jol emlekszem. Igaz uj konyvjelzot nem tudsz vele hozzaadni, de az egyeb helyeken - ahol tudsz chrome-ot futtatni - hozzaadott konyvjelzoket szinkronizalja.
Kituzod a fokepernyore a chrync-et es maris meg van oldva. En igy hasznaltam a 820-at. -
Andris837
senior tag
Persze, érthető. Bocs, csak kicsit fáradt vagyok. Hosszú volt a nap és nem szűrtem le a komment mondanivalóját. Igazából még ez is olyan dolog, hogy nekem nem fáradtság beállítgatni a mobil böngészőmben a mobilon nézett oldalakat. Ugyanis amit nézek a PC-n vagy tableten azt nem biztos, hogy telefonon is nézem, vagy olyan formában nézem. Itt van pl. a prohardver, vagy a mobilarena oldal, amit telefonon a mobilra optimalizált oldalon nézek.
De kinek a pap, kinek a papné...Én imádom.
A képekkel kapcsolatban meg annyit mondok, hogy számomra simán vállalhatóak, sőt. Kimondottan tetszenek. Vettem ma fel HD videót és az is remekül sikerült. -
-
Andris837
senior tag
Szerintem amiatt másfele nézelődni, mert nem telepíthető rá egy böngésző az kicsit... nonszensz.
Véleményem szerint a WP jelenleg a megfizethető kategóriában minden más mobilplatformot odaver. Androidom volt már, és soha többet köszönöm. Az egy dolog, hogy ha veszel egy S4-et... de az már kicsit más kategória árban. Azért nem mindegy, hogy egy 50-60, de akár 100 ezerrel olcsóbb telefon sokkal stabilabb a WP vonalon mint droidon. Veszel egy 50k-s droidot és fagy, akad, kikapcsol, szétkapcsol. Eddig nekem az előző WP-s telefonom (610) és ez is hozza azt amit elvárok tőle. Sőt. -
2o1i
senior tag
Én az asztali gépemen és a telefonomon is Chrome-ot használok. Nagyon kényelmes tud lenni, hogy ha az egyiken elmentek egy könyvjelzőt, azt azonnal tudom használni a másikon. Ezért lett volna jó.
Kellene vennem egy telcsit és a Lumia 820 is a kiszemeltek között volt, de így sajnos másfelé fogok nézelődni.
Üdv! -
2o1i
senior tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Kár érte. -
Rob700
senior tag
Viszont én jobban örülnék ha a wp8 csak a Nokia rendszere lenne... Nekem nagyon bejön ez a minimál letisztult stílus... Illik a Nokiához...
-
2o1i
senior tag
Sajnos keresőben nem találtam választ arra a kérdésre, hogy Google Chrome-ot fel lehet-e telepíteni erre a telefonra?
-
kiki89
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #2206 üzenetére
Üdv a klubban, én is akarok az asszonynak egy 620-ast, de ez még a nagyon távoli jövő...
-
MeSKA
aktív tag
Ezek a problémák nem csak az enyémmel vannak így! A kamerája szerintem az összes 820-nak fakó... A Samsung Galaxy S3 képe mellé téve is hát hmm... Ezenkívül a videó felvétel hogy akadozhat? Energiatakarékos módban nem bírja? (egyébként ha nem akadozna akkor ez még jó is lenne)
Nekem picit csalódás!Remélem jönnek majd a frissítések a kamerához is és csiszolódik, mert ezzel a részével nem vagyok megelégedve.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Üdv mindenkinek! Beléptem a 820 tulajok táborába!
620-ról váltottam, de azt meg megkapta az asszonykám, szóval wp-sedik a család.
A kijelző vibráló színeit még szoknom kell, de egyébként maximálisan elégedett vagyok a kicsikével!
-
no1r
őstag
naja, droid vonalon ez is idegesítő. de leginkább a sok okos, nyafogó júzer aki képtelen használni csak fikázza. de azért azt veszik mert trend.
nekem a droid szabadságfa tetszett, de talán tűl szabad volt. értsd: a gyártók szarul optimalizált romjai.820 nekem formára nem igazán tetszettt elsőre, meg az AMOLED. de kezdek megbarátkozni mindkettővel
(#2188) tkesy: hja, az other contetntről is olvastam. de azt elvileg a Nokia frissítése tudja kezelni nem?
-
Laci3134
csendes tag
Sziasztok !
Abban tudnátok segíteni, hogyan tudom a számítógépen lévő word fájlokat átmásolni a telefonra ? -
danilla
őstag
Úgy tűnik véget ért a telefon "kálváriám".
Kétszer járt már a telefon a szervízbe (hálózat eldobálás miatt és, mert nem hallanak gsm hívás közben).
Mind a két alkalommal csak szoftvert frissítettek, mondanom sem kell semmi nem javult meg. A második szervíz után, úgy döntöttem, hogy át se veszem a telefont rögtön mehet is vissza. De rábeszéltek, hogy teszteljem le és ha megint nem lesz jó, akkor panaszlevéllel együtt küldjük el harmadszorra a szervízbe.
Még aznap eldobta a térerőt, és nem hallottak normálisan, így úgy voltam, hogy hétfőn be is viszem.
De arra jutottam, hogy inkább cserével próbálkozom, le is beszéltem a T mobillal, aztmondták semmi akadája csak kérjek a nokiától egy hivatalos okiratot (csereutalványt), és minden probléma nélkül cserélik.Nem tudom, hogy ennek hatására e (megíjedt a telefon, hogy lecserélem
), vagy mint már valaki említette ezt, nem is a telefonnal volt a gond, hanem a Tré hálózatával amit kijavítottak, de egyik napról a másikra megjavult minden. Térerőt már napok óta nem dobta el, és egyszer se volt gond a "mikrofonnal".
Most örülök a fejemnek, mert ezeket a hibákat leszámítva imádom ezt a telefon és így már nem kell tőle megszabadulnom
(bár amint előjön még egyszer bármelyik hiba, megy a süllyesztőbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest