Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
hülyegyerek #14843 üzenetére
Nekem nem jött össze, aprón cseréltettem ki.
A bibi az, hogy az üvegre rá van "sütve" az érintő fólia (fekete). Ahogy veszed le az üveget jön vele, ami nem baj, csakhogy üveget külön kapni, de fóliát alá nem. Ráadásul ha úgy bontod meg, akkor a csatlakozó részt is el tudod szakítani (fekete fóliáét). -
szacsee
nagyúr
Köszi a tanácsot Kalm és Attici!
Írtam apróbb egy sorának, remélem elvállalja a javítást. Ha jövő hét eleje - közepéig nem válaszol akkor muszáj lesz mást keresnem vagy megoldáson magam. Üveget tényleg horror eltávolítani így marad a modul csere. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy a telefon előlapom nem bírta az esést.
S-Line tokom van és kb mint a zsíros kenyér úgy esett kijelzővel lefele.
Munkatársam Samuján láttam szilikon tokot, ami kb 5-7mm-el is elemelkedik oldalt az előlaphoz képest. Gondolom ez jobban védi a telefont az eséstől, mint pl az S-line.
Kérdésem az lenne, hogy milyen tokot ajánlotok hogy nagy biztonságban tudjam a telefonom.
Tudom, hogy nincs 100%-os védelem, de szeretném megvédeni a telefont, bár nem vagyok lyukas kezű.
Flip tokból láttam olyat amiben szilikon tok van, erről mi a véleményetek?
4 sarkán támasztott flip toknál gondolom jobban védhet... vagy tévedek, esetleg más típus, vagy konkrét ajánlat? Egy üveg fólia mennyire védi meg az ilyen behatásoktól ha tennék rá? -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy 730-al.
Nem bírtam tovább a telenor tökölődését (ezért is lett független dual sim).
Kérdésem az lenne, hogy míg él a 3 munkanap cseregari hogy érdemes megnézni hogy stabil-e a telefon és nincs-e gyári hibája?
Egy haverom hívásakor "állítólag" én tettem le... illetve néha az elején menüből kilép a kezdő képernyőre (elején csinálta most nem, de azóta frissített valamit).
Eddig android után bejövős az irány.
Kicsit a kapcsolatok meg vannak keveredve, de majd outlok fiókról eltávolítom őket és akkor nem keveredik bele. (gmail van listázva, de néha outlok-os néve látszik.. + nincs mail cím születésnap kijelzés a kapcsolatoknál stb) -
-
szacsee
nagyúr
válasz
polonic #3665 üzenetére
Köszi!
Sima glance nélküli telóra miért nem tudják megcsinálni, ha van közelség érzékelője?
Dilettáns az MS, ha ezt az irányt folytatja. Se led, se glance screen, semmi értesítés, amit esetleg a telefon megérintése nélkül meg tudnál nézni...
Keresek 2 kártyás telefont. Arról már letettem, hogy 4G LTE legyen benne, de ahogy nézem Qi töltésről is le kell mondani... igaz ez nem zavar, illetve Glance sincs az újabb modellekben ami nem 100K + kategória.
Gyakorlatilag akkor ha Snapdragon 400 vagy felette kellene glance képes telefon 2 sim kártyával, akkor nincs is ilyen. Gratula az MS-nek. Egykártyásból is tudtommal az újabb szériából a 830 képes rá.
1Gb rammal rendelkező 2 kártyás Nokia amiben minimum Snapdragon 400 csücsül és glance képes van egyáltalán830-on kívül? - ja ez egy kártyás. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy kérdésem.
730/735-nél van olyan funkció, hogy a közelség érzékelő előtt elhúzom a kezem, akkor mutatja a lock screent és az elmulasztott értesítéseket. Esetleg ez a glance screenes telefonok kiváltsága... vagy melyik nokia tudja ha esetleg a 735 nem?
Válaszokat előre is köszönöm! -
szacsee
nagyúr
válasz
Steelers #2613 üzenetére
Nálad is flottás vállalati?
Mi mailen rendelünk, csak ezért kérdem, ha weben is tudsz, akkor lehet hamarabb odaér.
Győri Árkád-ban volt az említett 2db, amit kaptak, így aki telót akar venni és Győr környéki hajrá..
Tegnapi infó, úgyhogy aki biztosra akar menni hívja fel őket előtte. -
szacsee
nagyúr
válasz
Steelers #2606 üzenetére
Hasonló cipőben járok, múlt hét elején rendeltem meg egy meglévő vállalati előfizu mellé. (flottában vagyok)
Annyi visszajelzést kaptam, hogy nincs, de a hét (15-16-án) elejére várnak és majd küldik.
Nemrég kaptam azt az infót, hogy nem biztos, hogy kapok, mert nincs nekik, lehet ünnepek között, vagy január elején kapom csak meg.
Ma beballagtam egy nagyvárosi telenor üzletbe ahol a kedves eladó mondta, hogy szerencsém van mert van 2 készülékük, amit most kaptak (nem kérdeztem rá, hogy melyik nap, de gondolom a héten).
Nem hoztam el, mert nem volt nálam ügyfélkártya, no meg ha már megrendeltem nem keverek mint a kematoxos légy.... de:
Frankó, hogy a majdnem 2 hete leadott rendelésem kb leszarják, az üzletekbe pedig elszórnak párat, hogy legyen hátha elviszik. Oké, hogy ha eladják akkor előfizetést is kötnek mellé, de ha nem viszik el, akkor kb szarnak adtak egy pofont. Teló is rajtuk maradt ünnepekre és mi is telefon nélkül vagyunk.
Ha van valami fejlemény feléd, akkor írj egy pü-t légy szíves. -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Itt kerül 38 nettóba, sajnos én jómunkásként csak 48K-ért tudom megvenni, de elindítottam a megrendelést.
Ahogy a kolléga én is Sony E. droidról váltok, de a telóm belseje is hasonló mint az övé.
Remélem ünnepek előtt megkapom még, de sajnos még nem reagáltak a megrendelésre (mailben a vállalattól írtak).
Esetleg van valakinek infója hogy hol lehet addig is átszoktató videót lelni a neten droidról WP-re.
Ez alatt valami olyasmire gondolok, ahol esetleg összehasonlítják a két OS-t.
Rá fogok jönni mindenre, csak addig is hajt a kíváncsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest