-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Egy 520 nagyobb elmenyt ad. Mar csak azert is, mert nagyobb a kijelzoje.
Teny hogy nagyon jo telefon volt a 4S a maga idejebe, de mar nagyon elavult. 4 eves telefontol nem is szabad csodat varni... Egyebkent a hardvere egy iPhonenak a mai napig eleg, csak a mesterseges belassitas (amit tapasztaltam anno en is a 3GS-emnel 6.1.3-mal) taccsra vagta.
-
panses
aktív tag
-
diegho
nagyúr
Még szerencse, hogy ilyen haszontalan alkalmazásokat, mint facebook, twitter, instagram nem használok. Alapvetően nem szerettem a WP-t, ennek elég komoly hangot is adtam itt a fórumon idén, de mégis adtam egy új esélyt a rendszernek, összehasonlítani pedig csak a droid középkategória királyával, a Moto G-vel tudom, mert az van mellette. Nekem nem hiányzik a droid egyelőre, igaz szerda óta használom csak ezt daily driver-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest