- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz touchscreen #18736 üzenetére
Most nekem is ez jön le, ezek szerint még lejjebb vitték az árát
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz touchscreen #23905 üzenetére
Itthon is találni pár helyen:
Sőt itt a PH!-n is:
Ez korrekt árban is, mindet eredeti Nokiának írják.
MOD
kayaman
Ha csak flac kell, arra van külön Flac Player. Nem használtam még, egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz touchscreen #23912 üzenetére
Nm, a PH!-s srác beépítést is vállal.
-
Melack
veterán
válasz touchscreen #25822 üzenetére
15 Gb alap + 3 Gb camera roll.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
cattus
addikt
-
StanDoFF
tag
válasz touchscreen #25822 üzenetére
Nekem 28 gb-om van egy jó ideje ingyen.
-
Blyan
félisten
válasz touchscreen #26952 üzenetére
Milyen kártya van benne? Class6-os a minimum, de 10-es kéne inkább használni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz touchscreen #26952 üzenetére
Bivalygyors class10-es kártya. De egyébként is a mobilra van telepítve. Kipróbáltam itt is ott is.
Lassú sajnos. Túlélem, csak ugye ez már a sokadik bibi ami böki a csőrömet.[ Szerkesztve ]
-
klmn.knyvs
csendes tag
válasz touchscreen #27323 üzenetére
Nekem 720-ra ki sem adja az áruház, pedig ki akartam próbálni! Mit lehet tenni ilyenkor?
-
törölt tag
válasz touchscreen #29813 üzenetére
Nekem sem PfD-n sem rendes Cyan-on nem volt ilyen gondom, szóval ezt nem frissítés okozza (főleg, ha csak 1-2 embernél jelentkezik). Inkább egy beragadt vagy háttérben futó app, akkufigyelő, órás csempe, ilyesmi okozhatja. Vagy ahogy Namelesske írta, rosszalkodó gomb.
-
Rocky975
senior tag
válasz touchscreen #29838 üzenetére
Ez valami vodás spéci kütyü,kifejezetten hűséges előfizetőknek.
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Namelesske
addikt
válasz touchscreen #29844 üzenetére
Ha RM-914 a telefon kódja és a hivatalos úton függetlenítették akkor mehet rá a független szofver. Viszont ha olyan mint az 521 és más kódon fut, akkor lehet nem is jött ki független szofver hozzá.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
tévelygő
aktív tag
-
Namelesske
addikt
válasz touchscreen #29848 üzenetére
Hát ha tudnám a termékkódját kiadná a care suite. De látatlanba azt mondom ilyet nem érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz touchscreen #29864 üzenetére
A köhögős 8.1-et elnézve nem biztos olyan nagy áldás lesz.
-
Is-tee
aktív tag
válasz touchscreen #29864 üzenetére
Gondolom ez csak felvetés, hogy megkapjuk a 10-et...
-
Namelesske
addikt
válasz touchscreen #29915 üzenetére
Ezvan, a rendszer amúgy se módosítható, a mentésben meg ott van minden csak le kell tölteni újratelepítés után.
-
Воланд
titán
válasz touchscreen #30035 üzenetére
nem, hivatalosan nem twitteren fogjak bejelenteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rocky975
senior tag
válasz touchscreen #30035 üzenetére
A képen ott az 520. Ez azt jelenti,hogy megkapja a 10-et?
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
sentinel
aktív tag
válasz touchscreen #30053 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Reméljük megy lezárt képernyő alatt is a hangfelvétel valamelyikkel Kipróbálom majd. -
sentinel
aktív tag
válasz touchscreen #30053 üzenetére
Kipróbáltam a hangfelvevőket.
Hátha másnak is jó lesz az infó:
Real Microphone -> valóban megy lezárt képernyőnél, de ez csak egy mikrofont továbbító app és nem felvevő (pl PC-be mikrofont létrehozni jó)
Free Recorder -> jól működik lezárt képernyőnél is Ez megfelelő, igaz még nem jöttem rá a telefonra hova ment (kimentéskor IP címet kell neki adni, és ha minden igaz egy kliens progit feltelepíteni a PC-re), de felhőbe tolhatók a felvételek.
-
Tim82
félisten
válasz touchscreen #30098 üzenetére
Nézzük csak:
+ 512 MB RAM, erősebb SoC, NFC, Qi töltési opció a megfelelő hátlappal, ClearBlack (az, hogy kinek jön be az AMOLED az IPS-sel szemben, az persze más kérdés).
Egyértelműen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
m1lan
őstag
válasz touchscreen #30098 üzenetére
Akkuidőben és PPI értékben mindenképp
@touchscreen: a RAM azért a mellékelt ábra szerint nem csak játékokhoz kell. Az Internet Explorerrel például rettenet a böngészés 8.1 óta fél gigán. Ami meg ugye manapság nem egy extra igény..
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Tim82
félisten
válasz touchscreen #30102 üzenetére
Én éppenséggel tudnám használni az NFC-t, BT-s hangfallal való párosításhoz.
Az AMOLED beégésről annyit, hogy az 520 előtt két és fél évig volt SGS-em. Ha az nem égett be nálam, a 820 sem fog.
Az LTE, az 5 GHz-es sávon is működő wifi nekem szintén előny.
A vezetéknélküli töltés nem azért hasznos, mert "2mp előny", hanem mert munkahelyen is napi tíz-tizenöt alkalommal biztosan felkapom a telefont, legalább ennyivel sokszorozd meg a "2mp előnyt", ami gyakran több két másodpercnél + nincs olyan, hogy ki kell rántanom a töltőt a micro USB-csatlakozóból gyorsan, mert mondjuk magánügyben keresnek, amivel inkább elvonulok, hogy ne a munkatársakat zavarjam az irodában, vagy máshol van dolgom az irodaházon belül és viszem magammal a telefont. A vezetéknélküli töltés nekem olyan kényelmi szempont, amiért hajlandó vagyok fizetni.
Nem játszottam az 520-on sem nagyon (talán kéthetente egyszer valami egyszerű logikai játékot, nem az okostelefon az ideális játékplatform nekem), mégis érezhetően hátrány volt 8.1-en, hogy csak 512 MB RAM van benne, úgy általában az appok betöltési idejével kapcsolatban. Persze mindez nem annyira lényeges, amíg nem látsz mellette egy 1 GB RAM-os WP-s telefont...
Az akkuidőt nálam hazavágta a 8.1, több HR sem javított ezen, az én felhasználói szokásaimmal (sok mobilnetes böngészés/kijelzőhasználat a lényege) reggel levettem a töltőről, délután már töltőre kellett dugni, mert este 6-ra lemerült volna csontra, ehhez képest a 820 nem lesz rosszabb.
Arról nem is beszélve, hogy ha elmegy annyiért az 520, amennyiért hirdetem, akkor maradjunk annyiban, hogy nem fizettem rá a váltásra.
De persze ha a felsorolt érvek neked nem számítanak és nem tudsz velük mit kezdeni, akkor a te emberi tényeződdel nem tudok vitatkozni, nekem annyiért, amennyiért vettem a 820-at, bőven megéri a váltás.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz touchscreen #30106 üzenetére
Még nem láttad, hogy milyen az, ha le akarom harapni valakinek a fejét.
Nem volt itt semmi feszültség, csak összeszedtem, hogy nekem miért előrelépés.
-
kutga
nagyúr
válasz touchscreen #30106 üzenetére
A 820-szal én is kacérkodtam mert iszonyat jól néz ki, és kézbevéve is kellőképpen masszív, a mérete is ideális nekem. Csak az a fránya üzemidő. Na meg hogy nincs belőle DS.
-
miqlas
őstag
-
kutga
nagyúr
válasz touchscreen #31448 üzenetére
A szoftverfrissítés app nem írja ki a verziószámot? Denim a legfrisseb amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
válasz touchscreen #31448 üzenetére
Sorban rakja, fel, előbb a Black, aztán a Cyan, majd a Denim.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs