-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mikersz1 #28688 üzenetére
Semmi gond, nem azért írtam, én sem értem miért nem jön 520-ra a frissítés. Mondjuk nekem semmi pluszt nem adott a Cyan, szóval ha emiatt várod nagyon, akkor szerintem felesleges
Hunork: Persze, sőt, ha rendesen boltból veszed, akkor van rá esély, hogy alapból 8.1 lesz rajta. De amúgy simán megy a frissítés magától.
A gyári füles elég gyenge, jobb fülessel nem panaszkodnak a telefonra különösképpen, bár hangszínszabályzó az nincs. Vannak komolyabb eszközök erre a célra, ez tény. Nekem megfelel.
Strapabíró, de egy pofára ejtést nem fog szeretni, pókhálós lesz az üveg, szóval azért kell rá vigyázni, egy bújtatós tok ajánlott legalább. De elég rugalmas műanyagból készült, szóval nem olyan gyenge, szépen szétugrik ha leesik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest