- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz benjonino #1456 üzenetére
Van néhány, ami érthető. Meg 1-2 trehányult megírt cucc, mint a Temple Run, amit senki nem ért, hogy a fenébe nem fut 512 MB RAM mellett. Gratulálj a fejlesztőknek, ez csak rajtuk múlna, szvsz ha az Asphalt 7 befért a memóriafogyasztási korlátba, akkor a Temple Runnál ez kötelező lenne.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz benjonino #1456 üzenetére
ez igaz, viszont valószínűleg szándékos trehányság lehet a dolog mögött, mert kis hekkeléssel felrakhatók 512MB-os telefonra is 1GB-ot "igénylő" játékok. az már más kérdés, hogy mennyire egészséges a dolog, mert valami random kínai proxy-n keresztül kell telepíteni
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz benjonino #1462 üzenetére
én bízom abban hogy ez a trend leginkább csak játékoknál marad meg (nekem erős a gyanúm, hogy szándékos a dolog, lásd a proxy-s trükkel futnak 512-es telókon). persze ha neked fontosak a játékok, akkor cumi van, mert félő hogy egyre több fogja "igényelni" az 1 GB-ot. de én személy szerint lesz*, max shudoku-zok telefonon
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest