Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
Elsőre: persze, ez érthető, én is így vagyok, főleg, hogy az appok 80%-a hulladék, de ez nem csak itt van így, hanem droidon is pl. Én is fáztam a WP-től, pont ezért, de ami nekem fontos, az mind megvan. Bár én kisigényű vagyok
Csak nem értettem, hogy ahogy írod, ez miért a cikk hibája... 
Másodikra: ezzel nagyon sokat szívtam én is, írtam is a cikk végén, hogy ez egy elég nagy megoldatlan probléma. És nem is értem igazából, mert ba már ennyire cross-platform van, miért nem lehet ezt a Win8-as Kapcsolatoknál egyszer megcsinálni, normálisan, mint a telón szenvedni vele. Meg elég idegesítő, hogy mindig minden névjegyet valamihez kötni kell: Microsofthoz, vagy googlehöz, vagy facebokhoz, vagy valamihez. És ez elég hosszadalmas folyamat, nekem 1 óra volt, hogy összelőttem mind a 20 SIM-es névjegyet az FB-névjegyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nem értettem, hogy ahogy írod, ez miért a cikk hibája...