- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
laccy88 #6920 üzenetére
Senki sem vitázott arról, hogy kell fogni a telefont. Csak annyit mondtam, hogy oldalsó gombot nyomkodva nagyobb az esélye, hogy a kézből kifordul, mintha a kijelzőt duplokoppozzuk. De ez csak az én véleményem, szerintem biztosabb a fogás így.
1020-nál valóban nincs rá nagy esély, hogy gond lenne a hardveres gombokkal, én legalábbis még nem láttam ilyen panaszt, de több típusnál is tömegesen jelentkező hiba, fórumokon rengetegszer olvasni, de pl. hirdetésekben is sokszor látni, hogy bekapcs gomb behalt, de hál'Istennek van duplakopp
Pedig azokon is "arra teremtették", hogy ki-be kapcsolja a telót. Akárhogy gondolkodom, nem ugrik be, melyik típusok. 820, 720, 630, 520, 530, 920? Passz. De nem a levegőbe beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Riasztó topik
- DJI topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest