Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#18001664 #2099 üzenetére
Nekem is "sikerült" már ilyen nem sikerült képet csinálni. A Franc se érti..
(#2097) kakuk100 és Wa2x_ (#2098)
Szerintem egyszerűbb letölteni az áruházból a Lumia System Updatert és ott engedélyezni és kész.
Vagyis ott van egy ilyen opció.. bár én nem próbáltam, nem látom annyira égetőnek, hogy angolul beszéljen a teló. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnék saját SMS hangot beállítani? A csengőhang egyből sikerült, de az SMS hang sehogy nem jön össze. -
Keki
csendes tag
Jó pár nap nézelődés és olvasgatás után én is beléptem a 1020-asok táborába
Elég érdekes a windows több évnyi android mókolás után de azt kell mondjam hogy tetszik az egyszerűsége. A kamera meg valami isten ahogy próbálgatom
Viszont lenne egy kérdésem a GDR3-al kapcsolatban, hivatalosan is kitolták már a nép elé vagy csak a fejlesztői változat elérhető? Csak azért kérdem mert nálam nem talál semmi frissítést... Vagy valami trükkös módja van a frissítésnek amire még nem jöttem rá?
-
törölt tag
Nem volt valami derült napunk de...
Tűzcsap
Út
Érdekes fa
Vonat
Tűzcsap, Refocus
Sinek
Ihlet hiányában most csak Ennyi telt tőlem :S -
hito
nagyúr
Gondolom kicsit sem ülsz már tűkön
Rubbi: tegnap már tettem fel a fotók, videók topicba pár próbaképet
Kasya: köszi! Viszonylag hamar odaért vele a telekomnál a srác a pulthoz miután kértem
Kövér kedvezményt kaptam rá. Annyi volt kb. mintha e-bayről rendeltem volna a legolcsóbb helyről + posta. Picit több (17.900Ft), de legalább nem kellett várni.
mumk1: kb. kötelező kiegészítő szerintem.
Dr_Syrex: bizony. Pl. állványra való rögzítésnél, meg amikor merül az akksi.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ez a 1020 nagyon bejövős darab. Ternészetesen a kamerát irigylem belőle a legjobban. Ha a 820-asomban csak fele ilyen jó modul lenne, összetenném a 2 kezem
-
mumk1
addikt
válasz
pushalias #2057 üzenetére
Volt már Meizu MX2-öm, úgy hogy van összehasonlítási alapom, de nem mennék ennyire messzire, mert a még jelenleg használt ONE-om is sokkal szebben szól.
Nem mondtam hogy rossz a 1020-as, de egyszerűen nem erre van kihegyezve és nem is kell, hogy ettől többet tudjon hangzásba. Viszont van amelyik a hangzást részesíti előnybe, de csak közepes képeket lő. -
TTomax
félisten
Srácok,azt honnan látom,hogy végzett a töltéssel?
-
hito
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2064 üzenetére
Ki tudja mikor jön. Tegnap olvastam pont egy cikket róla, hogy készül. Addig meg jó lesz ez
-
hito
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2061 üzenetére
Köszi, ezt kerestem!
-
SpongyaBob
veterán
-
hito
nagyúr
Van itt fekete, gyártói garis 1020 tulaj, aki fehér gyártói garisat szeretne?
-
TTomax
félisten
Sziasztok!
Ma szert tettem egy ilyen telefonra,fekete.nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve elötte egy Note2-öt használtam... A legnagyobb problémám a memória kártya hiánya,de ezt elnézem, a navigáció hibátlan, a képek a szuperek,az egész telefon jó minöségü.Végre ismét egy nokiám lehet.... -
törölt tag
-
-
hito
nagyúr
Na, ha már WP8, akkor gondoltam a tablet is legyen minimum win8, úgyhogy vettem egy W500-at. Mit ajánlott letölteni a tabletre, fokozandó az élményt, bővítendő a lehetőségek tárházát?
Gondolok itt valami jó kis alkalmazásra, ami mondjuk BT-on osztja meg a telefon háttértárját, vagy bármilyen vezeték nélküli alkalmazásra, amivel a két eszköz közös nevezőre jut.
-
legiaap
félisten
-
mumk1
addikt
Jó ez a kis teló, csak az akku százalékos visszajelzés tud kiborítani. Eleve nem frissül a % a csempéken, egyik appnál sem, ez gondolom a WP sara, de ha frissítem az állapotát akkor is össze-vissza jelez. Csak velem kivételez, vagy ez ilyen?
-
hito
nagyúr
Ura vagyok a helyzetnek!
-
hito
nagyúr
Na megnéztem még1x! Tényleg 6x-os zoom-om volt 1080p-ben is egészen tegnap estig
-
Land
veterán
válasz
Oppenheimer #2012 üzenetére
Pontosan.
-
hito
nagyúr
Helyrejött a zoom, viszont sajnos rosszul jártam. Most 1080p alatt kisebb zoom van, 720p alatt meg akkora, mint amekkora eddig volt 720p & 1080p alatt
Nem tudom hogy csinálta, de eddig 1080p alatt is 6x-os zoom-om volt, mint utóbb kiderült.
Más: egyszer csak az összes alkalmazás menüben, ahol listaszerűen sorolta fel a dolgokat, elkezdte betűnként rendszerezni. Nem tetszik. Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne legyen ABC szerinti megbontásban? Tehát ne legyen betű elválasztó rész.
legiaap: de köszönöm, én ezt nem kérném
-
robesz25
csendes tag
Lumia 1020 fanok és tulajok !
Itt egy videó ami tényleg nincs variálva nincs benne marketing vagy trükk már ami a telefon tudását fényezné ,hanem natur videó amit lumia 1020 csináltak.. Jól ismert Chris Lawyer papa is ilyen telefonnal büszkélkedhet ..mint látva a videót
Videó ötvözi a hang és éjszakai tényezőket lámba villogást hirtelen változó fényviszonyok sorait .."Captured with Nokia Lumia 1020." teljes egészébe
-
Osiris
őstag
Vibert telepített mostanában valaki? Nem akarja a viber kontaktokat betölteni. Már többször újra telepítettem, de csak aki ír egy üzenetet az kerül be a listába.
-
Kasya
nagyúr
Wa2x_: Nagyon a vesztet akarod annak a keszuleknek
-
hito
nagyúr
Szerintem Wa2x_ jól megfogalmazta, hogy mit nem kéne itt. És mindenkinek ehhez kéne tartania magát a jövőben. Aztán felőlem mindenki úgy banoltatja magát, ahogy akarja. Mert előbb-utóbb az lesz a vége. Másfelől meg senki nem mondta, hogy Te csináltál vérengzést, név nélkül állapítottam meg a tényeket. Ha magadra vetted, akkor valószínűleg találva érezted magad valamiért.
Osiris: ez botrány és egyben nagyon szomorú
-
Osiris
őstag
Telefonom ismét visszajött a szervizből. Kipucolták az ujjlenyomatot a lencse előtti üvegről, de cserébe tettek egy karcot a kijelző üvegére. Sajnos a karcot nem szúrtam ki időben, úgyhogy kénytelen leszek együtt élni vele.
Ez az utolsó nokiám. Az üzemidőt még tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest