Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
válasz
vityax82 #6875 üzenetére
Tényleg csábító, mert sárga 1020at sárga grippel biztos nem kapsz máshol ennyiért, de ez az egy mondat magában hordozza az összes előnyt és hátrányt is
Nem fogunk tudni tanácsot itt Neked, és szerintem nem is szeretnénk semmire rábeszélni. Ha meggyőzünk, hogy frankó, vedd meg, és egy hét múlva jönnek a gondok, annak sem fogsz örülni.
Én minden alkalommal, amikor ilyet kérdeznek azt mondom, hogy csak gyári Nokia garis telefont, és sufni gsm-től semmit! De ha meg akarod venni, akkor úgysem fogsz hallgatni rám, ha pedig nem veszed meg, nem miattam fogod tenni, ezt Neked kell eldöntened.
Vedd figyelembe, hogy a fényképező és az OIS miatt ez még egy fokkal érzékenyebb szerkezet, mint általában egy telefon, ha visszaolvasol láthatod, hogy sokan még amiatt is 100x ellenőrzik az OIS-t, ha véletlenül leejtik a szőnyegre...Tanácsot adni nem tudok, de azt biztosan állítom, hogy én nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest