- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Lehet hogy a kiosztás miatt, ha headsetről van szó. A Beats-ek kivétel nélkül almához vannak gyártva, a mobilgyártók meg többféle kiosztást használnak, nem minden almához gyártott füles jó mással, én is szívtam már hasonlót. Venni kell egy rendes headsetet, és nem lesz ezzel gond. Meg vásárlás előtt érdemes tájékozódni a megfelelő kompatibilitásról. Amennyiben csak egy egyszerű füles, akkor nem tudom mi lehet a gond, másik fülessel is megvan a különbség?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tomeeka28
aktív tag
Sajnos tényleg nem a legjobb zeneileg a teló, de hát nem is erre lett kitalálva. Én egy Solo HD-vel és egy UrBeats-el használom, és messze elmarad a HTC 8X minőségétől, nem beszélve arról hogy a vezérlés sem megy a headsetről.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
koboldozat
senior tag
esetleg ha figyeltel volna volna akkor az előző hozzaszolasokra reagaltam. De nem baj. Nem élménybeszámolót tartottam hanem nekem ez volt a gondom csak azt irtam le. ebből is lehet következtetéseket levonni.
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Trevize1987
aktív tag
Megesik. Nekem is van sok alkalom, sokféle helyzetben amikor váltani szeretnék, vagy minimum sikítani, de hát még itt vagyok. A L800-as óta kábé béta tesztelőként. Még kitartok, de azt el kell ismerni, hogy a Microsoft-nak sokkal jobban össze kéne kapnia magát és ennek ellenére a kényelmes csigatempójában halad még mindig. Szóval megértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest