- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
balu333 #7536 üzenetére
Igen, volt már néhány 1020-am
Most úgy néz ki, hogy a felhasználói élmény oltárán be fogom áldozni a 1020 kameráját. K Zoom-ra cserélem, sajnos túl nehéznek bizonyult nekem most visszaállni WP-re
Ráadásul közben Pebble userré is váltam, a támogatás hiánya már sok volt így egyszerre.
-
atkaHC
csendes tag
válasz
balu333 #7374 üzenetére
Csak pont az lenne a lényeg nekem, hogy viszonylag olcsóbb és kompakt méretű telefont vegyek, ami jól vesz videót/hangot. Még a 930-at néztem, csak az drágább meg nagyobb is, azért gondolkozok ezen. Még az Xperia Z1 Compact ami tetszik, csak koncerteken nagyon rosszul veszi a hangot, torzul nagyon, szóval azért szeretnék nokiát, mert az hangfelvételben is jó.
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #5327 üzenetére
Köszi! Neked is köszönhető, hogy végül, csak megrendeltem. Mivel a görög nyaralásból nem lesz semmi, elgondolkodtam, hogy vegyem-e, akkor meg, de végül, csak megrendeltem. Ha már elküldted a fóliát.
Megy a kedvencekbe a link, bár úgyis be-be nézegetek ide, úgyhogy hamar értesülni fogok a dologról.Lassan, csak kijön, hisz csak nyár közepe van, nyárra ígérték, ha jól rémlik.
Ja, és igen, fehéret rendeltem. Feketében se lett volna rossz, ezzel a tokkal, de inkább fehéret vettem, így nem kell pluszban ilyen tokot vennem. -
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #5029 üzenetére
Sokáig nem tudok várni, mert jövő hónap elején már átveszi a mostani 520-asomat a kollégám. Max két hetem van, de addigra már nálam is kellene, hogy legyen. Maradok a fekete gyári garanciásnál akkor, biztos, ami biztos alapon. Ha kijön a 8.1, akkor gondolom ingyenesen lehet átváltani rá, úgyhogy emiatt nem érdemes várnom, nem?!
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #4974 üzenetére
Egyre jobban érik a dolog (jövő fizukor megveszi egyik kollégám az 520-asom), kösz, hogy nem felejtettél el!
Csak a szokásos dolgon őrlődök még mindig. Dönts Te!
Vip-phone-tól, vagy partnerogsm-től bolti garisan egy pofásabb fehérben 107k környékén, vagy expansys-től gyári garisan feketében 113k-ért. (fehéret nem nagyon tudnak beszerezni)
Lehet maradok a bolti gari mellett, aztán, ha gond van a telefonnal lehet beviszem Nokia szervizbe, gondolom 10-20k-ért megcsinálnak bármilyen gondjai is van a telefonnak?!Szóval dönts már, mert nekem nem nagyon megy.
Persze más véleményét is szívesen veszem.
(#4981) hito
Meghagyhattál volna abban a tudatban.
-
SOAD19
addikt
válasz
balu333 #4722 üzenetére
Köszi a felajánlást, de egyelőre még nincs 1020-asom. Ha elkelne a mostani 520-as (amire most van egy érdeklődő), akkor benevezek egyre az expansys-től (talán a legolcsóbb alternatíva, ha gyári garost akar az ember, legalábbis, nekem ezt ajánlották).
Ha aktuális lesz, akkor megkereslek, de nem kell ingyen. De, majd megbeszéljük... -
inthro
aktív tag
válasz
balu333 #2972 üzenetére
Van még rá egy pici időm, hogy eldöntsem, de ez olyan mint a hullámvasút , bár lehet azért, mert a 920-at már többet nyomkodtam, viszont ha a 1020-at nyomkodtam volna többet akkor már nem is gondolkoznék tovább
Az ára pedig biztos megy még lentebb is, erre várok én isde új készülék még, igy érthető a magasabb belépő ár.
-
balu333
tag
válasz
balu333 #2890 üzenetére
Egy kis összesítés a black updateről, valaki ha jól rémlik kérdezte:
[Nokianews] -
törölt tag
válasz
balu333 #1409 üzenetére
Szia!
Félreértettél, nem akarom szervízbe vinni, nincs bajom vele. Csupán utána akartam járni, hogy ha gond lenne a GDR3 megléte, akkor vissza lehet-e tenni a hivatalos GDR2-t.
Belemerültem alaposan, lehetséges a dolog. Visszament rá a GDR2, sőt, azóta a GDR3 is felkerült újra -
Hobbbyt
őstag
válasz
balu333 #1410 üzenetére
Ezt a cikket inkább felejtsd is el.
Kissé Samsungszagú a dolog..
Sokkal inkább tartom objektívnek a gsmarena ilyesféle tesztjeit. (Nem mellesleg a PH! is elkezdhetné az efféle akkumérős dolgot (Videólejátszás-böngészés-telefonálás viszonylag jól mérhető, és reális képet adhat/na))
-
MR007RM
addikt
Arra kíváncsi leszek mennyire fog lemenni az ára és hányan fogják pl itt fórumbeliek megvenni.
Sajnos nekem ez a 1020-as kamera az eddig fellelhető fotók alapján jelenleg elég megbízhatatlannak tűnik. Időnként akkora orbitális maszatolások láthatóak(igaz nem mindig), amit lumiákon kívül sehol nem veszel észre. Úgymond felismerhető a telefontípus. Akkor inkább a zajosabb és dinamikában gyengébb iphone, minthogy bemozdulás gyanus mosódásokat keljen néznem. A fotós topikban nemrég feltöltöttek pár késődélutáni belvárosi képet és csak néztem ez hogy lehet főleg az OIS mellett, vagy miatta?
Szóval ez egy nagy talány, de nem csak nekem. Részletesség, gyönyörű színorgia az van a szegényes beállítású szoftver mellett, de komoly minden helyzetben megbízható fotó számomra nem létezik. Igaz majd el felejtem ez a típus nem egy fényképező kiváltására készült mint anno a 808(ami arról szólt mit lehet kihozni egy telefonból, más megközelítés), hanem az egyszer kattintgatós Juliskáknak. Sokan írták és egyetértek velük. Kár a Nokia ezen megközelítése főleg, ha a vastag és számomra ronda dupla akkus kivitel is életképes elképzelés számukra. Szóval kíváncsian várom mi sül ki ebből a történetből.
És tessék megvenni mert nem fogsz rosszul járni. Mindenki a saját előző megszokotthoz hasonlít. Más az ingerküszöb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robot fűnyírók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest