Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Matthewsz #1371 üzenetére
Értem és teljesen megértem az indokaidat, én magam is azt látom, hogy a Nokia-t csak a neve tartja az élvonalban, mert rég elhúzott mellette a mezőny.
Egyik barátom egyébként pont most írt, hogy a három hónapos E52-je egyik percről a másikra egyszerűen kimúlt, minden különösebb előjel nélkül.
Egyelőre - szűk egy hónap használat után - egyébként majdnem tökéletesen elégedett vagyok az E72-vel, kiváló telefon, de tudom azt, hogy igen szerény képességei vannak a konkurens gyártók azonos értékű, vagy picivel drágább készülékeihez viszonyítva. Tulajdonképp amire kell, arra elegendő nekem az E72, de bizony-bizony el tudnám viselni a sok extrát, amit tudnak az androidos telefonok, vagy akár maga egy iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest