- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
razsa
aktív tag
Igen, olyan mint a rendes fényképező, vaksötét van és mégis tudsz normális ,nemhomályos képet csinálni, persze még1x mondom, kb 2-3méter a max, amikor még ér vmit a vaku...
Én el tudom dönteni, sztem a sima 6303 jobb/élesebb képet csinál. Megnyugodtam, hogy nem vártam meg az i-t.
-
78zolika
senior tag
válasz
Csak1kérdés #993 üzenetére
A Nokia PC Suite próbáltad már Innen letudod tölteni [link] Aba van olyan hogy Java és symbian sis alkalmazások telepítése telefonra Azt hiszem hogy avval kel telepíteni a játékokat de nem vagyok benne biztos még nem próbáltam Ha nem bocs
-
panam
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megvan a telefon zörgésének oka. Voltam benn a T-s szervízben. Szétszedték, meg is nézhettem. Egyszerűen arról van szó, hogy az antenna, a kijelző, a jack dugó, meg egyéb apró alkatrészek pattintós megoldással vannak rögzítve a telefonban. Ha ezek közül valamelyik lazábbra sikerül a gyárban, azzal nincs mit kezdeni, kicsit lötyög és kész. Nálam vsz. az antenna rögzítőkapcsai nem elég feszesek és az kotyog. Mivel a működést nem befolyásolja, meg nem rongál semmit, ezért nincs mit kezdeni vele.
Egyébként nagyon segítőkészek voltak a szervízben, még annak ellenére is, hogy ilyen "óriási" problémám volt. Arra legalább jó volt ez a kis kiruccanás, hogy őket leteszteljem és elégedett vagyok. -
Csak1kérdés
csendes tag
Sziasztok! Töltöttem le játékokat, amiknek .jad a kiterjesztésük. Hogyan lehete ezeket feltelepiteni a telóra? mert ha simán csak bemásolom őket, akkor azt irja ki hogy érvénytelen alkalmazás. Tud erre vaki valami okosat? Előre is köszi.
-
Sógi
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, h telefonálás közben ill. ha csak nyomkodom a telefont akkor sípol a hangszóró, halk sípoló de eléggé idegesítő hang.
Találkozott valaki ilyen jelegű problémával? Vagy vihetem a szervizbe?Kösz!
-
meroly
veterán
Vannak már. Hát nem tudom én se eldönteni melyik jobb
Még nem volt vakus telefonom, de úgy képzeljem el mint a rendes fényképezőgépet, tehát sötétben ha vakuval fényképezek, akkor akár mozoghat is a téma nem lesz homályos? -
razsa
aktív tag
No először várjuk csak meg az első tesztképeket..elvileg az új Nokia C5 ben ugyanez van, 3,2 edof (fix focus), és hát ennél sztem élesebb képeket csinál a sima 6303...Az biztos hogy közeli, makro képet vakuval ,szinte tökéletest készít, mert hát az autofocus.. nemrég csináltam párat, és 0 zaj, nagyon éles kép. Szóval..ez h a kamera jobb..nekem hiányozna az AF.
-
domojko
senior tag
Szia!
Semmi baj, azért van a fórum hogy mindenki leírja a véleményét. Ha figyelmesen olvastad a hozzászóllásomat akkor láthattad hogy nem azt írtam hogy biztos műanyag, hanem csak a súlyára és az előlap és a hátlap megjelenésbeli különbségére próbáltam utalni. A hátlapon tisztán látszik hogy fém, de az előlapon nem ennyire egyértelmű, legalábbis megjelenésre. Ettől függetlenül lehet fém. Hidd el nem akartalak felbőszíteni. Megnyugtatlak, biztos hogy ilyen telefonom van. A gombokat meg nem szoktam rágcsálni, ezért nem tudom milyen kemények. -
meroly
veterán
válasz
78zolika #983 üzenetére
Simán, plusz még a gyári adatok szerint egy lehellettel jobban bírja az akku is.
Összehasonlítás itt. -
78zolika
senior tag
most néztem az árakat KB 6000 Ft -tal drágább az i Megéri azt a többletet ( kamera + menü ) ??
-
meroly
veterán
Határozottan jobban tetszik az "i" menüje
Meg ugye ez a full ezüst is nagyon szép, na meg a kamera is jobb -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Nekem az ezüst van nekem nem zörög benne semmi
Valaki próbálja már ki légyszíves hogy letölt innen [link] témát és rakja fel a telefonjára Tapasztalat nálam lelassul a készülék de elégé idegesítően . de gyári témánál minden szuper Az én telefonommal nem jó valami ?? Ezer köszönet
-
SpongyaBob
veterán
ÜDV!
Nem tudom mi zörög neked, nektek, de nekem immár 3 hónapja elég stabil a teló. Nekem az ezüst fajta van, anyának a fekete de nem jelentkezik az említett probléma egyik telón sem. Az akksi: háát nekem 4-5 nap, de én csak telefonálok meg sms, nem játszok nem kamerázok rajta egyáltalán. Mondjuk egy 6300 után megváltás, mert ott örültem a 2 napnak is
-
razsa
aktív tag
Na most nem tudom hogy ez hülyeség e..de többen írtátok hogy zörög valami a telóban..az enyémben konkrétan nem, de öcsém ezüstjében szintén..viszont nekem úgy tűnik hogy mintha a kamerából jönne a zörgés...nem lehet hogy az autofocus "mechanikája"? Mert akkor az lehet,h nem hiba, hanem ilyen.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem írtam, csak olvastam, de most a Ovi Suite, meg a Win7 kiverte a biztosítékot. Aztán lehet, hogy a Win7 bluetooth kezelésével van a gond, nem tudom, de sírok, hogy nem lehet normálisan használni vele a telefont. Eldobálja a kapcsolatot, aztán a win szerint csatlakoztatva van a készülék, de az Ovi Suite nem tud szinkronizálni.
Más szempontból jól működik a készülék. Akksija jól birja. Van egy 6300, és egyben 6303 tulaj ismerősöm. Azt mondja, hogy jobb a 6303, akksival is jobban bánik. Szerintem is rendben van a készülék. CSAK:
Én nem tudom megbocsátani a Nokiának, hogy nem rakja ki a médiaplayer vezérlőgombjait a kurzor billentyűkre amikor háttérbe kerül a lejátszó. (Samsung az L700-nál már egy éve megoldotta).
Most fedeztem fel, hogy sms írás közben nem tud szöveget másolni, és beilleszteni.
Rádiója továbbra is túl,érzékeny, tekergetni kell a headsetet, mintha muszály lenne.
Az mp3 lejátszása közbeni lejátszás megakadás és visszalépés az állományban sem bocsánatos számomra amikor sms érkezik, ha hosszabb az sms akkor többet, ha rövidebb, akkor többet.Más még nem tapasztalta?
-
panam
csendes tag
Az aksi nálam is mozog. Egy vékony papírdarabbal támasztottam ki. A gáz az, hogy akkor is mozgolódik valami a telefonban, ha kiveszem az aksit. Engem idegesít egy kissé. Eddig nem volt rá kapacitásom, de ma talán eljutok vele a szervizig... majd beszámolok a fejleményekről.
-
razsa
aktív tag
Pedig van 1-2 látható különbség:
a menüben nagyobb ikonok mindehol, néhány ikon pl akksi jelző más, van benne képnézegető, sok beállítási lehetősséggel, új témák, más az sms író "rész" is(előbb üzenetet kell írni,aztán a címzettet hozzáadni), videó lejátszóban teljesképernyő módban is vannak tekerő/lejátszó gombok..ilyesmik kb.
-
krissz74
csendes tag
sziasztok! A lényeg a lényeg az akku mozgással nem foglalkozom! Én a telóval maximálisan meg vagyok elégedve , nekem az akksija 2-3 napot bír 3 óra napi beszélgetéssel ami elég jó bár ahogy olvasgatom nem mindenkinek ilyen jó! A többi részéhez nem fűzök kommentárt tipikus nokia Jó és kész! Üdv
-
rol-and
csendes tag
-
razsa
aktív tag
A képeket kb 5 mp alatt menti el. Nézegetésnél nem tudom mi az élvezhető..1mp kb/kép.
A vaku 2-3 méternél messzebb nem érdemes használni, videózás közben nem világít.A számológép 2mp alatt nyílik meg nálam. Telefonálás közben nem melegszik nagyon, viszont a 6300ám forró volt mindig..Nekem hangerő teljesen megfelelő, nem headsettel telefonálok, telefonálás közben kb közepes hangerőn van a teló városban is, ritkán nyomom fel maxra. Az akku nekem kb 1óra zenével/nap, kicsi játékkal, több telefonálással 3-4 napot kibír. Ha reggel minimumon van az akksi, azaz piros, és csak sms/ 1-2 telefon akkor kibírja még estig.
Egyébként az egész teló fémből van, ezt több tesztben is leírták már, a gyártó is és egyértelmű,h hideg az elő és hátlap is ha ott hagyom hűvös helyen.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Igen, a súlyából ítélve szerintem sem fém, igazából nem az anyaga a lényeg, hanem hogy csúszós-e. A hátlapot lekezelném plasti dip-el, az nem gond, de a keretet nem akarom, nem szoktam szétszedni a telefonjaimat.
hemaka: ismerősöm ott dolgozik, és hát finoman szólva, nem bíznám rá a telefonom.
Na mit vettél észre? -
hemaka
nagyúr
A hátlap és az előlap is fém, ha nem hiszed, fogj egy csavarhúzót.
komáromi gyerekek lol, azért sok féle-fajta telefont gyártottak már ott, van tapasztalat bőven. Bár egy tervezési hibája ennek is van, egyből kiszúrtam.
-
domojko
senior tag
Szerintem megfelelő a hangerő beszélgetés közben, bár én 99%-ban headsetet használok,
úgy meg üvölt,és engem is jól hallanak. Rádió hallgatással sincs semmi gondom, bár talán halkabb valamivel mint az 5310-es, vagy csak másabb. Igazából az előlap keretet nem tudom megítélni hogy miből van, ha fém is tuti hogy más anyagból van mint a hátlap.
Szerintem ha fém lenne akkor nehezebb lenne. A 6700 kb 2x ilyen nehéz, vagy a samu L700. Na azok full fém. Vagy pl vegyük az elődjét a 6300-t, azon látszik hogy az előlap keret is fémből van. Ez szerintem festett műanyag, de ne vedd kp-nak mert nem vagyok benne biztos. -
meroly
veterán
válasz
78zolika #954 üzenetére
Érdekes ez az akku téma, mindenki mást ír, jó mindenki máshogy használja a telefont, de azért akkor is, na! Ezt a két napot elhiszem, mert elég nagy a kijelző és ha használod akkor tovább úgyse bírja. Sajnos ezek ilyenek. Nálam a 6230i is csak 2 napig megy el, jó esetben, pedig abban jóval kisebb kijelző van.
A képeknél meg az a lényeg, hogy az elkészült alkotás jó legyen, nem?
A többire nem tudok válaszolni, nekem a zedge-s témáktól eddig nem volt baja telefonomnak, pedig jópárra töltöttem már onnan.
A szoftverfrissítés inkább optimalizálás, olyan mint a service pack a winfoshoz. Sokat nem veszel észre, max gyorsabb a rendszer és jobban kezeli az akkut, energia takarékos módot, jobban bánik a hálózattal, stb, stb.
Ügyesek a komáromi gyerekek, meglepő módon -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Én kb 3 hete leptem meg magam egy ilyen készülékek Hát nem vagyok tőle elájulva Van hibája Kérdés
1.... mér van az hogy [link] innen letöltött témáktól lelassul az egész telefon
2 ........ a hangerővel nem vagyok kibékülve halk ( kihangositásnál , rádió hallgatásnál ) a (régi telefonom 6233 az üvöltőt nagyon jó készülék volt 3 évig bírta )
3 :......... érdemes -e frissíteni a szoftvert V 09.10 van benne ? Miben fog változni a telefon ?
4:....... a kamera kép rossz minőségű de ha megnyomom a fényképezést és elmenti a képet az jó minőségű másnál is ilyen
Aksi nekem is csak 2 napig bírja
Azért írnék + isNagyon tettszik mint telefon alakja , fém külső , kijelzője , térkép , meg az hogy Hungáriában rakják össze ( Komárom ) tudunk mi jó minőségű dolgokat gyártani
-
meroly
veterán
Dehogyis örülök, hogy így megírtad. Szóval akkor te is naponta töltöd ezek szerint? 8-10 órát, jesszus
De az a lényeg, hogy jól bírja, lehet én is beruházok egyre, majd meglátom. Nem nagyon szoktam headsettel telefonálni, max BT-sel vagy autós kihangosítóval.Írták itt páran, hogy beszélgetés közben is halk. Hogy a csengőhang halk-e vagy sem, az nem zavar úgyis egy pitty általában a csengésem. Beszélgetés közben szerinted megfelelő a hangerő akár zajos utcán is?
Azt mondod az előlap műanyag? Tehát akkor csak a hátlap ami fém? Az előlap kerete se fém?
-
domojko
senior tag
Én eddig meg vagyok vele elégedve. Szerintem ez a legjobb nokiám.
Szoftvere az eddigi legjobb s40, gyors nem bíbelődik sokat, a menüben is gyorsan lépked.
Nem egy fényképezőgép, de a kamerával is meg vagyok elégedve, aránylag jó képeket csinál, zárt térben a vaku is érvényesül. Én napi szinten minimum 8-10 órát telefonálok, az akkuja simán bírja a 6-7 óra folyamatos beszélgetést.Sajnálom hogy nem fémből van az előlap, lehetne picit súlyosabb. 5310-ről váltottam, eleinte fura volt hogy puhák a gombok de meg lehet szokni. Valami zörgést én is hallok benne de nem foglalkoztam vele túl sokat. Egy dolog zavart csak de megoldódott. Mégpedig: headsetről telefonálok álltalában, és elég zavaró volt hogy hallom magamat és a környezeti zajokat a fülhallgatóban. Kipróbáltam 3-4 különböző headsetet köztük a sajátját is, de mindegyikkel ez volt a helyzet. Aztán rátaláltam az igazira. Vettem egy AD-54 adaptert, hozzá a régi jól bevált se agybadugós fülesem, és így meg is szűnt a jelenség. Bocsánat ha hosszú voltam. -
meroly
veterán
válasz
krissz74 #950 üzenetére
Panam kollega írt erről itt. Aztán nem tudom végül mi lett vele....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a Nokia legújabb tömegtelefonja, 6300 vonalon, fém házzal, új Series 40-nel. Telitalálat.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest