- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
#57018880 #19 üzenetére
Elöljáróban: én olyan szinten vagyok single player párti, hogy még a diabloid loot tombolákat (Diablo sorozat, Titan Quest stb.) is mindig single playerben nyomom, nemigen lehet rábeszélni a multizásra. Hát még a rendes cRPG-k esetében! Ott pláne elképzelhetetlen a számomra, hogy ne egyedül merüljek bele egy történetbe, vagy ne én egyengessem a karakterek sorsát.
Mindezek mellett mondom, hogy pl. az új (idén megjelenő) Divinity játék (Original Sin) viszont sok szempontból nagyon érdekes coop lehetőséget fog behozni. Engem nem fog érdekelni, azt is single-ben fogom tolni, de ott például olyan coop módot raknak bele, ahol a mindenféle NPC-kel zajló párbeszédekbe is egyszerre kapcsolódhatnak be a játékosok, és véleménykülönbség esetében a játékbeli karakterek idevonatkozó skilljei döntik el, hogy kinek az akarata érvényesüljön (mi legyen a párbeszéd eredménye).
Egyébként "klasszikus" rpg lesz, körökre osztott harcrendszerrel.
Egy kis ízelítő belőle (egy párbeszédes példához tekertem, de vedd hozzá, hogy ez még pre-alfa állapot)
Ha a legelejétől nézed a videót, akkor azt is láthatod majd, hogy miként lehet benne trükközni az elemekkel (ha esőt csinálsz, akkor a képződő tócsát megfagyaszthatod, hogy elcsússzon az ellenség, vagy elektromosságot vezethetsz bele stb.)
Én kíváncsian várom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest