- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecsz
csendes tag
Gondoltam leírom én hogy jártam a visszahívásokkal:
Még a megjelenés körül vásároltam egy D750-et, és persze hamarosan kiderült, hogy érintett a becsillanásos visszahívásban. El is vittem a szervízbe ami persze csak olyankor van nyitva amikor munkaidő van nekem is, így két nap szabadságom bánta mivel egy héte ott kellett hagynom a gépet. Azt reméltem itt véget is ér a történet.
De persze kiderült, hogy a gépemet másik probléma is érinti, valamilyen módon a zárszerkezete sem jó. Ekkor persze újra kellett vinni a szervízbe. Ez már komolyabb dolog, egy hét alatt meg sem lehet javítani... két és fél hetet töltött a szervízben a gép. Két hét után mikor érdeklődtem, hogy mégis mi van akkor elmagyarázták, hogy japánból kell alkatrészt rendelni hozzá és sokáig tart és a technikus is beteg... De kérdem én, ha ez egy visszahívás és tudják mi a baja és milyen alkatrész kell akkor miért kell az én gépemnek két hetet ott tölteni náluk amíg várják a csomagot, miért nem lehetett úgy csinálni, hogy először megrendelik az új alkatrészt és akkor kérik a gépemet ha már megvan?
És a végső poén az, hogy én vázsapkával adtam le a gépemet, de azt valahogy elkeverték és anélkül kaptam vissza. Persze nem hagytam annyiban és végül kaptam másik vázsapkát, de nekem kellett küzdeni érte.
És még az is nagy negatívum, hogy ha nem visszahívásról van szó hanem egyéb garanciális ügyről akkor azt csak garancialevéllel lehet intézni anélkül nem. Mert képtelenek mondjuk a sorozatszám alapján kitalálni, hogy még garanciális-e a gép.
Na, jól kiapanszkodtam magam. Hátha valakinek hasznos a fenti történet aki nem tud dönteni milyen gépet vegyen. (Segítség: a következő gépemre nem valószínű, hogy nikon lesz írva.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nikon ismételten kénytelen visszahívni full frame vázait.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest