Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Megnézed a D7100 és az 5100 specifikációit és eldöntöd hogy szükséged van-e rá.
A d7100 univerzális előnye a kereső, ami miatt őszintén szólva bármikor d90-est vennék mint 5xxx szériát, hiába a régebbi érzékelő.
Ha elégedett vagy a d5100 keresőjével akkor nem érdemes szerintem váltani, abból a pénzből már akár egy 85 f1.8G is kijönne. -
MC Pite
veterán
Ha már minden fényerős penge üveg megvan ami kell, _utána_ éri meg a 7x00. Majd jön 1-2 sznob, hogy mennyire jó ez meg az, de szokás kérdése (ki a tököm piszkálja a wb-t pl annyit hogy dedikált gomb kelljen...kisdisplayről ráadásul). Akinek ezek tényleg annyira fontosak hogy gyorsan menjen az ilyesmi, evf-es vázat vesz
.
Max használt D7K-ra váltanék a kereső miatt (D5100at gyári keresőnagyítóval használtam) vagy a kicsit jobb (és 2 obival bugos) af miatt. Különbözetből meg vagy Art 35ös, vagy ha mpeg nincs akkor 17-50, de akár a 18-35 1.8 is beleférhet! -
Throme
veterán
szvsz ha van rá keret simán megéri. A haladó vázaknak van pár szolgáltatása, ami méginkább "svájci bicskát" ad a júzer kezébe.
Gondolok itt af tune-ra vagy motorra, vagy - ami nekem egy tök jó dolog - a user 1-2 módra aztán a sort még lehet folytatni jó néhány dologgal...
Pöcshosszabbítás a lista legeslegvégén van, ha egyáltalán valakinél ez felkerül....
... csak az a rohadt pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest