Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalfer
újonc
Hali Mindenkinek!
Érdeklődnék, tud-e valaki olyan "szakemberről", aki csinált már ilyet: Samsung CLX 3305 Firmware visszaállítása /reset fix/, illetve el tudja ezt 100 %-osan végezni?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz danikollar #14 üzenetére
Igen azért írtam hogy pl. Én elismerem mindenki érdemét, elvégre nem lenne fejlesztés ha nem találna ki valaki mindig valami újat.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Reggie0
félisten
Hat az IrDA-nak nagyobb a savszelessege(mar van fel gigabites is), nagyobb a hatotavolsaga es kisebb az energiaigenye. Raadasuk a tobbi infras cuccot is lehet vele iranyitani, mint peldaul TV, hifi, stb.. Hatranya, hogy optikai ralatas kell a ket eszkoz kozott.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz danikollar #10 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
danikollar
őstag
Ajánlom, hogy itt nézelődj. Én tőlük vettem Canon MG5250-est pont egy éve, autoresetes patronokkal. Van náluk minőségi tinta is, meg minden, ami kellhet. Még CISS is. Itt is jelene van a srác afterburner_ néven. Nagyon elégedett vagyok vele!
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Én ehhez annyira nem értek... Én abból tudok kiindulni hogy az eddigi nfc kezdeményezések tetszenek meg amit olvasgattam róla, míg anno nem jött be az irda.
Ha elmondanád mi a hátulütője és miért jobb az irda azt nagyon megköszönöm! Tényleg érdekelne, vagy akár egy magyar, vagy angol nyelvű cikk amiben ezt érthetően felvázolják.
QwErTy42: Azért érdekelt mert vevő vagyok minden új dologra még akkor is ha az csak számomra új.
Mielőtt megveszek bármit körbeérdeklődök hozzáértő családtagnál, tőletek a topikokban, de az esetek 70%-ban a saját kútfő is elég, persze akkor is megbizonyosodok más által....50k/1000oldal tuti nem nekem való, így ez nálam ugrott. Az árakat megnézve maradok a tintapatronnál, de abból is kell valami komolyabb gépet vennem, mert a mostani [Canon Mp240]-emtől a falra tudnék mászni. Canonokat és Epsonokat nézegetek amúgy, csak nagy a választék még így is, hogy nekem szükségem van lapolvasóra, wifi, fotónyomtatás, (ha van rá lehetőség akkor fax, de ez nem baj ha külön) stb...
-
Reggie0
félisten
-
BenHans
addikt
Kelleni fog úgyis nemsokára nyomtató, ha a mostani patronos beadja a kulcsot, márpedig az már nagyon közel van. Az NFC-t pedig mobillal tudnám használni, nekem praktikus lenne, sztem inkább ez mint az irda.
-
QwErTy42
addikt
Aki ilyen lézert vesz bármilyen márkából, az a saját maga ellensége. Lassú, horror fenntartani és egy rakás ... az összes.
Amúgy tök jó, hogy oda kell mennem ahhoz a prostituált nyomtatóhoz hogy megbökjem a telefonnal, ha nyomtatni akarok... Pont erre találták ki régen a kék fogast, mostanában meg a wifit. Agyrém.
Még egy ökörség, amivel el akarják adni a terméküket....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
danikollar
őstag
Kérdés, hogy minden platformmal és telefonnal kompatibilis lesz-e? Én Lumia 820 és Galaxy S3 között nem tudtam fájlt küldeni-fogadni.
-
Reggie0
félisten
Inkabb lenne IrDA, mint ez a szutyok NFC.
-
QbHead
aktív tag
Minek erős processzor egy nyomtatóba? főleg duál?
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest