Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Én ehhez annyira nem értek... Én abból tudok kiindulni hogy az eddigi nfc kezdeményezések tetszenek meg amit olvasgattam róla, míg anno nem jött be az irda.
Ha elmondanád mi a hátulütője és miért jobb az irda azt nagyon megköszönöm! Tényleg érdekelne, vagy akár egy magyar, vagy angol nyelvű cikk amiben ezt érthetően felvázolják.
QwErTy42: Azért érdekelt mert vevő vagyok minden új dologra még akkor is ha az csak számomra új.
Mielőtt megveszek bármit körbeérdeklődök hozzáértő családtagnál, tőletek a topikokban, de az esetek 70%-ban a saját kútfő is elég, persze akkor is megbizonyosodok más által....50k/1000oldal tuti nem nekem való, így ez nálam ugrott. Az árakat megnézve maradok a tintapatronnál, de abból is kell valami komolyabb gépet vennem, mert a mostani [Canon Mp240]-emtől a falra tudnék mászni. Canonokat és Epsonokat nézegetek amúgy, csak nagy a választék még így is, hogy nekem szükségem van lapolvasóra, wifi, fotónyomtatás, (ha van rá lehetőség akkor fax, de ez nem baj ha külön) stb...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest