- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Imádtam az eredeti Destruction Derby-ket, jó lenne valami olyasmi.
-
winhate
őstag
válasz
Valentino K. #7 üzenetére
ott a pont
-
Ipszilon
csendes tag
Azért a Bugbear sem ma kezdte a szakmát, elég régóta jelen vannak a roncsderbis játékokban. Az meg nem az ő hibájuk, hogy tíz évvel ezelőtt egy ilyen szimulációt még nem bírtak volna el a gépek.
Meg az is naív feltételezés, hogy ilyen készültségi szinten tartanának, ha akkor kezték volna el fejleszteni, amikor először találkoztak a BeamNG.vel.
Egyébként kipróbálva mind a kettőt a NCG sokkal összeszedettebnek tűnik. A BeamNG-vel ellentétben a gépemen szaggatás mentesen fut, jók a hangok, deformálódáskor nincsenek beragadó/ugráló elemek. Mondjuk a Bugbear programjai mindig is jól voltak optimulizálva. Sokkal inkább elhiszem róla, hogy ez belátható időn belül kész lesz, mint a BeamNG. Utóbbiról még mindig az az érzésem, hogy csináltak egy jó fizikát, de fogalmuk sincs, hogy hogy legyen belőle játék.
-
Spet
addikt
Érdeklődnék, hogy milyen új ötletet mutat be mely már több éve létezik, csak anno nem volt rá elég számító egység illetve grafikai egység? (bocs a kérdésért de lehet én vagyok a hülye pl.: anno win98.ban futtatható 32bites terep roncsderbi, de már isten tudja a nevét).
MI-re pl arra gondolok, hogy ne feltétlen 100 méteren belül mozogjanak, hanem kövessék az embert és törjék rommá az embert
-
Valentino K.
senior tag
Na egy fasza valósághű törésmodellel és egy nextgen engine-nel csináljanak szépen egy szimulátort.
Történelmet írhatnának vele! Eladásokról nem is beszélve... -
winhate
őstag
Hihetetlen hogy lenyultak a BeamNG 5letét.
-
seederking
őstag
Régi szép idők....Flatout,Destruction Derby
-
FrozeN`
tag
Alig vártam már, hogy valaki itt is írjon róla. Köszi!
Sajnos nagyon kevesen hallanak csak róla, pedig a jelenlegi közösségnél biztos jóval több embert érdekelne...Azt vedd figyelembe, hogy majd a végleges játékban a futamokon nem lesz daráló, kalapács, így ennyire azért nem fogod tudni rommá törni az autót, illetve nem lesz 600 hordó sem egy kupacon.
Szerintem viszont szépen fut, a profilomban látható géppel 40-50 fps, full maxon. (darálóban leesik)Egyébként a fórumon többször is elhangzott, hogy ez tényleg arra való, hogy bemutassa a törést, a fizikát, direkt lehet egy utolsó kerékívnyi "autót" is vezetni, ha az a kerék leér a földhöz.
Hogy érted, hogy "azonban egy MI-t is rakhattak volna bele"? Van benne 23, nem elég?
Aki vacilál, hogy megvegye-e: Szerintem érdemes ennyit kockáztatni, ne vegye el a kedveteket a kevés előrendelés és a kickstarter cancel sem, persze lehet jönni, hogy a beamNG Drive szebb és jobb, de az mégis inkább egy demó, mint játék, ez viszont az utóbbi évek (egyik) legjobb autós játéka lesz, ráadásul egy igazi hiánypótló...
Amúgy meg nagyon kellenek az előrendelők. Nem a megjelenés miatt, hanem hogy abból a halom jó ötletből minél több megvalósulhasson végül...
Az már tuti hogy Steames lesz, de ha nem jönne ki belőle DRM-free, azon nagyon meglepődnék.Húú, nagyon várom már az Early Access-t.
-
Spet
addikt
Mint támogató megkaptam eme teszt verziót, melyben igen gyönyörűen illetve furcsán törnek a szerkezetek (főleg a daráló illetve a kalapácsolás a legviccesebb szerintem), azonban egy MI-t is rakhattak volna bele. Érdekes pl miután átsajtoltam a járművemet azt például, tovább lehet vezetni egy kerék illetve motor segítségével (sajna nincs róla felvétel).
Ha a végleges játék is ilyen minőségű lesz akkor viszont komoly számítási feladatokat kell majd elvégeznie gépeinknek, mert a profilomban található konfig is néha megnyekkent alatta pár pillanatra a totális darabolások alatt.
-
Spancho
senior tag
Jöhetne egy új FlatOut
Új hozzászólás Aktív témák
ph A játék törésmodelljét és az aréna módot mutatja be a legújabb videó. A készítők leállították a Kickstarter kampányt, mert szerintük nem lett volna sikeres.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest