- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Tkp. miért is kéne csalódottnak lennem "AMD tulaj"-ként?
Közel 1 éve vettem Black Friday-en egy R9 390-et 90 gurigáért, durván azt a sebességet tudja ami most az új kártyák ugyan ebben az árkategóriában, csak én már előtte egy évet "élvezkedtem" vele, nem vártam a csodát low grafon játszva.
Pl. Battlefield 1 is tök szépen megy 1440p-ben, driver gondom se volt vele soha... Sosem értettem ezt a "zöld táborból" érkező dobálózást, hogy szar a Radeon meg rossz a drivere meg a csalódott tulajok itt sírnak meg köpködnek meg így meg úgy... mi van? miért?? Nem.
-
Gamer21
tag
Akkor mondhatjuk hogy eddig mázlid volt !
Ja hát igen , de majd kiderül hogy engedi e vagy sem !
Havernak Micron memória van a 1070 , de még nem.panaszkodott , jó bár neki alap órajelen megy a kártya semmi OC !
Majd lehet gyengéden oda sugom neki hogy nem akarod meg nézni mit bír a kártyaNem amúgy isten ments hogy valami baj legyen vele , nem rossz kártya az 1070
Akinek Micronos mem van az óvatosan figyeljen a dolgokra , ellen tábor ide vagy oda , jelenleg ez a legfontosabb !
-
trufa12
addikt
de gondolkodtam és nem akarok cf-et .
Mert csak a gond lenne vele. A monitor meg várhat majd lesz gsync. Vagy az új amd kártya amit javasoltatok ott a topicban .
Én szeretem az amd-t is . Csak szarokat ad ki bánatomra . Örülnék pedig az árversenynek is .Pedig ha nem lenne mindig gond a 2 kártyás rendszerekkel (driverre várni, játék profilra,meg amihez nem tudják megoldani játszhatatlan ) meg a melegedés víz nélkül, akkor jó lett volna a freesyncel a 2x 480-is .
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest