- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Nem én írtam hogy mutass egy hibás vga-t
Konkrétan a gyártói bejelentést kérdőjelezted meg.
Burkoltan céloztok hogy valótlant állít a sok szerencsétlen a híreknél (driver egyéb topikban), mondván user error, vagy nincs is ilyen hiba, oda téve hogy nálatok minden szuper és még jobb az OC, a Red Bull pedig szárnyakat ad. Amikor pedig szóvá teszi valaki nektek hogy alaptalanul kérdőjeleztek meg valós hibát, nektek áll feljebb. Ha hiba van, el kell ismerni és segíteni a megoldásban, nem pedig megkérdőjelezni, elmismásolni. Nagyon rossz irányba ment el a fórum, és egyre frusztrálóbb, nekem sincs türelmem, át is léptem egy határt veled szemben, pardon.
Esetleg folytassuk itt
https://prohardver.hu/hir/bios_jon_evga_melegedo_vga.html -
NandoXXL
senior tag
Erről beszélek, hogy rákérdezel 'Kinek vannak ilyen hibái? Kérlek mutasd meg...'
Nem mindegy? Akit érint annak elég nagy probléma. Nem nekem kell bizonyítani, az értetlen emberek kedvéért leírom amit a cikk is ír: A gyártó által el lett ismerve a hiba, javítják.
Bizonyítsd be hogy a hiba nem létezik, és valótlant állít a gyártó. Várom a bizonyítékaid, ha megalapozott az információd és a tények igazolnak a prohardver is megírhatja hírként, vagy fanatikus vagy és direkt próbálod nem létező dolognak beállítani azt amit mindenki elismer? Esetleg csalódott AMD user vagy, és bebizonyítod itt nincsenek hibák? Eleget olvastam a release notes-kat NV-AMD oldalon, van elég hiba mindenhol és lesz is. AMD re is írták már eme hírhez hogy nem tapasztaltak még hibát, releváns a termék minta részetekről mind mennyiségileg, de most már kétségeim vannak azzal kapcsolatban észre venne e itt sok ember kicsi kép hibát, vagy a játékra fogná
-
RudiSZT3
csendes tag
Némelyik játék érdekes tud lenni. A Deus Ex Mankind Divided-ban most megnéztem, egyes helyeken közel 7 gigát evett a vram-ból 1080p-n. Amúgy nálam a Micron memória stock órajeleken nem okoz semmi gondot, +300-ig tudom húzni, meg +75-ig a core clockot. Afelett bejönnek a driver crash-ek. Viszont lehet, hogy ha egy új bios javítana a helyzeten, akkor a memória tovább menne, és esetleg a core clock is (hallottam már érdekes összefüggéseket a memória és a magórajel tuningolhatóságáról).
De az is lehet, hogy csak simán egy olyan példányt fogtam ki a 1070-ek közül, ami nem nagyon tuning barát. -
törölt tag
Vagy csak "csípett" a meglévő 4 GB mellé 2,5 GB-ot a rendszermemóriából?
(Reméljük nem.)
Engem egyre inkább érdekelne, hogy miért csak 4 GB-osnak látják a programok ezt a videokártyát?
Mi van, ha ténylegesen csak 4 GB-os, viszont összesen 8 GB-ot tud megcímezni, de a +4 GB-ot már a rendszermemóriából veszi el? -
NandoXXL
senior tag
Mond annak nagyképűen akinek hibás a vga-ja. Mint a 380 topikban mikor BS és egyéb hibáról írtam (be kellett másolnom a driver leírást a hibákkal, AMD linkel hogy leállítsam a sok szakit a mocskolódással hogy nálunk van a hiba mert az AMD hibátlan, és ők szakértők
NV topikban is akkor fogták be szájukat amikor leírtam nekik hogy az adott driver-el, hardver és szoftver környezetben bárkivel fogadok 1 havi fizuban hogy reprodukálom a hibát, nagyon kevés felhasználót érintett a hiba, ezért úgy csinált a rajongó tábor mintha nem is létezne, pedig NV is elismerte. Itt az lenne a lényeg hogy segítséget kapjon a felhasználó és információt.
Unintelligensebb vagy az AMD topikoknál mert a gyártónak se hiszed el hibát! Ajánld fel cserére a 1070-ed, úgy is mind hibátlan és csak extra tuningot kapsz, (Dear, Hero of the Green Glass Ledek vannak a gépedben? Azt halottam nagyobb a tuning potenciál tőle
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest