Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Magas hőteljesítményt csak viszonylag jó légáramlással lehet elvezetni, az meg nem jó ezekben a házakban, ezért terhelve vagy hangos lesz vagy meleg lesz belül. 12 óta egy Define Minit használok ami alapjáraton nagyon jó, de ha egyszerre fűt a vga és cpu akkor hangos lesz
Nekem 3 helyen van befele szívó venti mégsem jó a légáramlás és igen a 3 ból kettő a front panel oldaláról szívja
-
-
-
.mf
veterán
"Fractal beütése van"
A Fractalnak meg Antec beütése van, mert a P180-ból lopták az ötleteket
#9 Retekegér:
Ha nincs elegendő légáramlás, egy hangcsillapított ház akár hangosabb is lehet, mintha csak úgy a szabadban állnának a komponensek. mATX buildhez egy CM Silencio 400-at néztem ki, aztán a tesztet elolvasva meglepett, hogy a ház zárva sokkal hangosabb, mint oldallap nélkül nyitva... -
NightGT
senior tag
Ha "néma" gépet akarsz építeni, végy egy jól szellőző házat. Ezt inkább kemencének hívnám. És biztos vagyok benne, hogy CPU+GPU 250w környékén, 80+ fokon már süvíteni fog benne minden...
-
DjFlanker
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Hát én se. Nekem 1 x USB 2.0 és 1 x USB 3.0 van. No de 5 éve vettem
-
joysefke
veterán
Fractal beütése van, ami nem gond, nekem is ilyen van
Viszont rakhattak volna több előlapi USB-t, illetve a dedikált Reset gombot nem tudom értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai vállalat legfrissebb modellje teli oldallapokat és hangszigetelést kapott.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest