Hirdetés

Néma gép Abkoncore házzal

A kínai vállalat legfrissebb modellje teli oldallapokat és hangszigetelést kapott.

Az Abkoncore hamarosan piacra dobja az S500-as típusjelű miditornyát, ami a csendes számítógépeket előnyben részesítő felhasználókat célozza meg. A 430 mm magas, 205 mm széles és 420 mm mély, acélvázas házikó felül, elöl és kétoldalt rezgéseket és hangot elnyelő "bélést" visel, nyoma sincs a beltérre panorámát nyújtó edzett üvegnek.

(forrás: Abkoncore) [+]

A 7+2 bővítőhelyes újdonság Mini-ITX, microATX, illetve ATX formátumú deszkákat, legfeljebb 168 mm magas processzorhűtőket, valamint 390 mm hosszú videokártyákat képes fogadni. A háttértárolókat illetően összesen hat darab 2,5 hüvelykes, vagy négy 2,5 és két 3,5 hüvelykes meghajtó számára van belül hely, miközben maximum négy ventilátort foghatunk munkára, melyekből egy-egy 120 mm-es példányt alapból megkapunk (egyet az előlap mögé, egyet pedig hátra). Radiátorok beépítésére szintén kínálkozik lehetőség (240 mm-ig), és a csomagot alul egy kivehető porszűrő betét teszi teljessé.


(forrás: Abkoncore) [+]

Az I/O részleg kissé a múltba tekint, hiszen 2020 ide vagy oda, két USB 2.0-s port is ott virít a magányos USB 3.0 aljzat, a 3,5 mm-es jackek, a LED-eket vezérlő gomb, és persze a power/reset kapcsolók társaságában.

A visszafogottan komoly dizájnnal megáldott géplak áráról és pontos megjelenési dátumáról egyelőre sajnos nem áll rendelkezésünkre bővebb információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés