Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Dragon3000 #60 üzenetére

Azért az Athlon korszak pár éven "kicsit" túl van. Meg a K6-2 is. Csak ahogy akkor se, úgy most se tudnak mit kezdeni vele, csak gyártják a vakvilágba.

"Igen beszélt a 10nm-ről, amin már többször is változtattak, így az első beharangozott majd jobb lesz, mint a konkurens 7nm-es megoldásai már elúsztak, ez mellett a 7nm késését is bejelentették, ami azért nagyobb gond, mert ügye a 10nm sincs még rendben...."

Ehhez képest: Ezzel a vállalat nagyjából megoldotta a 10 nm-rel kapcsolatos gondjait.

"Honnan veszed, hogy nem jutna?"

Mutass már nekem egy Renoiros Latitude-öt vagy Lifebookot. A bc notiknak olyan ára van, hogy azon pár ezres már nem oszt, nem szoroz, nem az árazáson múlik. A drága Intel proci is belefért, akkor ez is beleférne. Ha akarná az AMD hogy benne legyen. Ehhez ütnie kéne a vasat. Pl. termékmanagerekkel. Nem nekem fontos, hanem nekik. Én még várok fél évet és itt az Intel ugyanolyan megoldása, amit le is tudok majd emelni a polcról.

"Amúgy gondolom jelenleg a szervereknél lévő részesedés jobban érdekelheti őket, abban sokkal nagyobb pénzek vannak"

Lehet, de a Renoir nem szerverproci, hanem mobil.

(#61) Viszpi: A szerverekre tud fókuszálni mert abban van a lóvé, de notiknál meg a teszkó gazdaságosra fókuszál a business class helyett, mert abban nincs nagy lóvé. Ki érti ezt?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák