- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz Dragon3000 #60 üzenetére
Azért az Athlon korszak pár éven "kicsit" túl van. Meg a K6-2 is. Csak ahogy akkor se, úgy most se tudnak mit kezdeni vele, csak gyártják a vakvilágba.
"Igen beszélt a 10nm-ről, amin már többször is változtattak, így az első beharangozott majd jobb lesz, mint a konkurens 7nm-es megoldásai már elúsztak, ez mellett a 7nm késését is bejelentették, ami azért nagyobb gond, mert ügye a 10nm sincs még rendben...."
Ehhez képest: Ezzel a vállalat nagyjából megoldotta a 10 nm-rel kapcsolatos gondjait.
"Honnan veszed, hogy nem jutna?"
Mutass már nekem egy Renoiros Latitude-öt vagy Lifebookot. A bc notiknak olyan ára van, hogy azon pár ezres már nem oszt, nem szoroz, nem az árazáson múlik. A drága Intel proci is belefért, akkor ez is beleférne. Ha akarná az AMD hogy benne legyen. Ehhez ütnie kéne a vasat. Pl. termékmanagerekkel. Nem nekem fontos, hanem nekik. Én még várok fél évet és itt az Intel ugyanolyan megoldása, amit le is tudok majd emelni a polcról.
"Amúgy gondolom jelenleg a szervereknél lévő részesedés jobban érdekelheti őket, abban sokkal nagyobb pénzek vannak"
Lehet, de a Renoir nem szerverproci, hanem mobil.
(#61) Viszpi: A szerverekre tud fókuszálni mert abban van a lóvé, de notiknál meg a teszkó gazdaságosra fókuszál a business class helyett, mert abban nincs nagy lóvé. Ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás