Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
“A profitot minden negyed évben közzéteszik és adott árbevételt adott földrészre is ha kíváncsi vagy rá.”
“bevétel != profit”
“Statisztika nincs, mert a cégek a profitjukat ritkán teszik közé termékre és országra lebontva.”Ha nem látod mi a hiba, akkor nem látod. Azért csak olvasd ujra.
Te nézed a gazdasági adatokat, csak minek.
Az állításaim nem valótlanok, mert nem állítottam, csak felvetettem egy saját nézőpontot. Bár látom, hogy a vélemény és a kinyilatkoztatás nálad szinonima.
A linkedet újra megnéztem, továbbra sem tartalmazza azokat az adatokat. Mondjam azt én is, hogy valótlanok az állításaid?
Hagyjuk nem éri meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest