Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #92253184 #74 üzenetére

Ember te elolvastad ami leírtam? Valótlan dolgokat írsz azt vágod?
    Nem Nintendo fan vs Nintendo hater vita, eszembe se jutott, hogy te hater lennél, hanem valótlan hülyeségeket beszélsz, mert egyáltalán nem vagy tisztában jó pár alapvető dologgal, nem követed az Üzleti bevételüket és mit miért csinál a Switchel kapcsolatban.
    Megalkottál egy véleményt, ami szerinted egyetemes igazság, de mivel én követem a fent említett dolgokat, tudom, hogy nem igaz amit leírsz és jó szándékom jeléül megosztottam veled pár tényt. Értem én , hogy neked külsősként ez egy szép modellnek tűnik, de valójában Nintendo a kezdetektől fennálló tárhely probléma és a hordozhatóság elősegítése miatt( offline ) tette egyforma árúra a kártyás és digitális árakat nem pedig azért, hogy ezzel a boltokat támogassa az emberek lejárnak oda beszélgetni. LOL.
    hatalmas hangsúlyt fektet a Switch( nem pedig Swift) esetében az Online felületre, és fog is, mivel hasonló útra lépett, mint a Sony és a Microsoft.
    De felesleges neked erről linket betennem mert úgy is magasan teszel rá.. A profitot minden negyed évben közzéteszik és adott árbevételt adott földrészre is ha kíváncsi vagy rá. Ez az egyik linkem ami szerinted stfu dolog. Ez is egy olyan dolog, amit pont azért tettem be, hogy lásd, nem igaz amit te gondolsz. Nincs ebben semmi rossz, csak tudod ha valamihez nem értek és egy tájékozottabb embertől kapok tanácsot vagy infot azt én megfogadom és beépítem. További jó estét neked!

Új hozzászólás Aktív témák