Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Én pl. megtudom érteni ezeket az érveket is. De ha a kézi konzolra gondolok, akkor nekem olyan "felemásnak" tűnik az élmény pl. egy jobb AAA-s játékkal a vonaton ülve, kis kijelzőn, fülessel tolni. Én tuti nem vesztegetném erre a drága játékidőt és élményt, ami nyilván sokkal jobb a fotelből a TV előtt tolva.
A direkt handheld-re szabott kisebb játékoknál persze más a helyzet, de direkt csak azokért biztos nem venném meg a Switch-et.
A "foteles", nagy TV-s klasszikus gaming-hez pedig vannak -szerintem- sokkal jobb alternatívák.
(A Nintendo exkluzívokat nem keverem bele a dologba, mert ez már nagyon egyéni preferencia kérdése, hogy kinek ez, kinek a PS, kinek az X inkább... És sokan PC-n is elégedetten "elvannak"...)
Ez nem vitatkozás akar lenni, csak egy eszme futtatás és amolyan "magyar" fejjel a vagy-vagy dilemmából közelítettem meg a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest