Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Ma már lehet úgy tuningolni (legalábbis AMD vonalon, saját alkalmazásukkal), hogy ne 24/7-ben menjen magas frekin, hanem beállítod a felső VID és FID értékeket arra, amire akarod, az alsók (idle, stb.) meg maradnak, amin voltak. Így az idle fogyasztás semmit sem változik.
Az utóbbi persze csak B.E. procikra igaz, a többinél fel kell húzni a rendszerórajelet, de az automatikus szorzóállítás attól még mehet, csak az idle órajel is magasabb lesz valamennyivel.
(#49) Prof: "Úgy vedd hogy 4magost veszel és az intel 4 magosaihoz hasonlítsd."
Ez tulajdonképpen a 4 és a 8 magos között van félúton. (De mégsem 6 magos. Na ezt add össze!
)(#87) Valdez: Talán nem kamu, de nem a végleges chippel (ott van, hogy ES, azaz Engineering Sample) készült. Az AGESA verzió is kétséges.
(#92) Abu85: Azt nem lehet tudni, hogy ez a turbó órajel mire vonatkozik? Összes modul -FPU vagy 4 modul?
-
GribMate
aktív tag
TROLL ON
"Miert akar mindenki tuningolni?" VS Aláírás: "i7-2600K"
Rosszul csinálod!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TROLL OFFViccet félre téve én várom mit hoznak a Bullok. Bár már hozzásegítettem az Intelt egy kis nyereséghez éppen tegnap, dehát AMD-ék olyan sokat késtek, hogy nem bírtam kivárni az árversenyig

-
az a 2-3 fps jatekban es par masodperc renderelesben/transzkodolasban sokat nem jelent.
Persze, főleg, ha mondjuk tuningban hozol plusz 20-30%-ot az alapórajeles teljesítményhez képest és mind e mellet még munkából kifolyólag végzel editálást/konvertálást stb....

Fogadd el, hogy igen is van ahol és akinek számít és szüksége is van a tuningra, mi is elfogadjuk, hogy neked nincs
De csak egy szemléletes példa:
Planet Earth sorozat összes epizódjának konvertálása MKV-ből Mpeg2-be:
-részenként nyertem a 24/7-es alapfeszes (Matterhorn alatt nem igazán volt gond a hőfokokkal
) tuningommal Phenom II 955BE esetén 9-10 percet, ez a 11 epizód mellett kb 100 perc az életemből amit a tuningnak köszönhetően másra szánhattam. És ez pedig csak alapfeszes, 24/7-es tuning. Remélem így már érted, hogy miért is lehet valóban fontos egyeseknek a tuning. És ugye ez csak egyetlen egy felhasználási terület példázata volt 
-
Cybertrone
veterán
Neked nem... de nagyon nem mind1-ám hogy annak aki komolyan csinálja a kódolást, renderelést, esetleg tervezést, lemonitorozást stb stb stb és pénzt fektet bele esetleg, hogy mikor térül meg a befektetése!
Gondolom rájöttél hogy ezek a procik nem gamre jöttek létre, komolyabb és magasztasabb célt is el lehet velük érni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)