Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
3 éve dolgozom... Gyermekem nincsen, még nem állunk rá készen! Az hogy nekem miből van az ami az nem e topiknak a témája... van és kész... Kaptam kinderbe
Mindössze egy konkrét példát hoztam fel, és azon belül nem az anyagi hátterem a mérvadó, hanem a kialakult párbeszédre vonatkozó dolgok! -
Cybertrone
veterán
válasz
fatallerror #65 üzenetére
23 éves vagyok... saját családdal lakással... ezek szerint nekem sem való a cuccom, mert fiatal vagyok?
-
Cybertrone
veterán
válasz
fatallerror #61 üzenetére
Mindenki arra használja amire akarja... nekem is ki van írva hogy milyen proci mennyin megy... most akkor én is csak rajkózok? Lehet olvasod valakinek az adatlapját, és az illető éppen otthol szét CAD-za az agyát
Persze gamre is jók!
-
Cybertrone
veterán
Neked nem... de nagyon nem mind1-ám hogy annak aki komolyan csinálja a kódolást, renderelést, esetleg tervezést, lemonitorozást stb stb stb és pénzt fektet bele esetleg, hogy mikor térül meg a befektetése!
Gondolom rájöttél hogy ezek a procik nem gamre jöttek létre, komolyabb és magasztasabb célt is el lehet velük érni!
-
Cybertrone
veterán
Attól hogy az Intelben vannak korlátok, még nem lehet azt mondani hogy szarul menne tuningban...
Max annyit tudok elképzelni, hogy megkapja sok user a fene nagy szabadságot, aztán majd szétbarmolt procik tömkelege mehet garizni a nagy hozzá NEM értés miatt!
Az Intel még mindíg követi azt a példát hogy valamennyire korlátozza( nem extreme darabokról beszélek természetesen) az usert, pont ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest