- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#26681856 #47 üzenetére
A tényeket írom. Arról a legkevésbé sem tehetek, hogy az AMD architektúrája más, mint az Intelé.
Magát a perelést teljesen alaptalannak tartom mindkét oldalról. Azt sem értem igazán, hogy mit perelnek. Az AMD-nél látszik az oldalon, hogy mindkét bejegyzés ugyanazt írja, míg az Intelnél igazából nem tudom, hogy mit akarnak elérni. Új procikat? Azok is érintettek. Illetve jogilag az Intel aktuális mikrokódja szépen egyensúlyozik, így szerintem nem lehet rajta fogást találni.
Az alkalmazhatóság az elméletre vonatkozik. A nagyon nehéz pedig arra, hogy a gyakorlatban még nem létezik olyan implementáció, ami ellen a proci nem védi meg hardveresen magát. Lehet, hogy sosem lesz, de az is lehet, hogy egyszer elkészül. Ezt még az AMD sem tudja biztosan, viszont maga probléma nekik annyira egyszerűen kezelhető, hogy megéri már az elméletet is bezárni, így magától a támadásmintától védeni a hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged