Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amióta megjelent az Microsoft ,xbox részlege-konzolja,ebből kifolyólag is kezdtek hanyatlani a PC-s játékok,mivel szándékosan visszafogták a fejlődést szoftveresen a Windowsban,konzol javára ,hogy ebből minél több pénzük származzon,mivel a Windowst úgy is megveszik.
+Az xbox360 konzolt szándékosan ócskára tervezték,hogy több fogyjon belőle,mert ha jobb minőségű lett volna akkor nem adnak el annyit,kevesebb profit.személyes tapasztalatom is van,nekem most van a harmadik konzolom
1-et eladtam hamar,a másik az tönkre ment nálam 3led,és hibába garis megcsinálják ami ha lemegy a gari kuka mert a javítás sem bírja sokáig vagy kapsz ujjat ami gyárilag úgy is hibás ergo az is kuka lesz,nagyon kevés gép volt ami nem lett végül kuka 1-2-gen közül ,most egy slim-e van nekem ami kb 5.hónapos ,még megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6800 16GB GDDR6 256bit
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest