- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Acer termekert sose adnek ennyi penzt. Egy hp-dell-mac mar inkabb.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mikor beharangoztak en sem gondoltam, hogy tul sokaig el majd. Lehet hogy high tech, de kulsoleg olyan mintha eszak korea elso sajat gyartasu laptop probalkozasa lenne. Retro commodore/amiga hatasa van es nagyon nem illik az a narancssarga bill vilagitas ahhoz a "korhazi feher muanyag" szeru burkolathoz. Tenyleg ugy nez ki feherben mint egy korhazi laptop, amit a CT gephez vagy fogaszati rontgenhez adtak. Tul steril.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Novver
senior tag
Ez a Concept még létezik? Eskü meglepődtem.
Life is a game... The game is my life!
-
Tigerclaw
nagyúr
Kivancsi lennek, ezek mennyire fogadta be a piac. Eleg durva ara is van/volt, az a plasztik feher, arany, narancssarga dizajnvonal meg elegge unortodox, illetve eleg vaskosak is voltak szerintem a konkurensekhez kepest
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okos Otthon / Smart Home
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!