Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #43 üzenetére
A nosztalgikus érzések miatt kár. Amiga, BeOS, 3Dfx, Hercules, Zalman stb. érted
A hőcsöves hűtők megjelenéséig a Zalman nagyon úttörőnek számított a "darab aluminium féltégla" tengerben és a minőségre/dizájnra is adott (Bár nekem akkor is inkább hőcsöves Arctic-om volt a P4-en olcsóbban, de az akkor még nem volt ismert márka, úgyhogy kiröhögték)
-
törölt tag
Anno újítók voltak, aztán leálltak. Valahogy nem lep meg az egész. Ha nincs ez a balhé az őket bekebelező "anyacég" felől, akkor is max elvegetáltak volna még egy ideig, utána záróra. Szerintem. Emlékszem, régen olyan 2004 körül mekkora név volt a zalman a hűtők piacán. Kb. mint az Asus más területeken. De ahogy már írták, szerintem is megrekedtek valahol a múltban és "leültek". Sok éve nem láttam semmi újítást, vagy akár "megújulást" tőlük. Nekem inkább az a furcsa, hogy eddig bírták.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest