Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
<Adamsky> #24 üzenetére
Egyszerű a képlet pedig a Google nem szeretne mindent megszabni a gyártóknak.
Meg hogy nézne ki a dolog, ha a gyártók benyújtanák a Google felé a feature listát, hogy mi ezt és ezt szeretnénk.. :)
A Google-nek ez a rendszer azért is lehet előnyös mert nekik azért kell vállalni a " felelősséget ", amit ők adnak meg.
A gyártói dolgokért meg a gyártók.
Vannak dolgok amik eleve nem kötelező dolgok, meg ugyebár vannak dolgok, amiket a gyártók fejlesztenek és találnak ki.
Aztán lehet hogy ott van az is hogy jogi szempontból is támadható lenne az a Google előírná azt hogy pl a Samsung vállaljon 3 év támogatást a telefonjaira, minden esetben.
Nyílván valamilyen megállapodások lehetnek, esetleg vállalások is.
De ahhoz szerintem az is kell, hogy OS szinten ne legyenek drasztikus változások...
Pl ne találja ki azt a Google, hogy mondjuk az Android 13, minimum 256 gb-os tárhelyel rendelkező telefonokra frissüljön..
Mondjuk ez a megállapodás is jelentheti azt hogy a Google nem tervez drasztikus változást a droid kapcsán kb Android 15-ig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest