Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
válasz
Fücsök007 #725 üzenetére
De ez szimplán egy feltételezés
Semmi nem támasztja alá a dolgot. Oda nem jutottunk el az első mainstream 8 magos proci lassan 6 évvel ezelőtti megjelenésétől, hogy a 8 mag egyértelműen jobb legyen, mint 6 mag játékra. Számomra elég scifi, hogy ha 8 magig nem képesek jelenleg skálázódni, akkor majd hirtelen 24 vagy 32 magig tudnak majd
Nem a koncepció ellen vagyok, hanem az ellen, hogy mire használjuk.
Van jó hibrid processzor? - Igen, Apple M1/M2
Az intel nem azért rakott E magokat a prociba, mert energiahatékony rendszert akart, hanem azért, mert azon a gyártástechnológián képtelen lett volna több P magot beletenni.
Sajnos az Intel és AMD is a mostani generációra eljutott oda, hogy 250-350W-os kazánokat dobtak piacra. Teljesen értelmetlen irányba haladnak. Ha átváltod eco módba a zen4-et, akkor ott már értelmesebb számok jönnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- E-roller topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest