Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy egy régi kedvencem a közösségnek köszönhetően feltámadt hamvaiból, még ha nem is hivatalos formában. Én főleg az elején játszottam vele sokat, tesztet is írtam ide, de amikor nagyon átment F2P fejős tehénbe, akkor alább hagyott a lelkesedés. Néha azért föl-fölnéztem rá, és kipróbáltam az új helyszíneket meg játékmódokat, de ennél azért gyorsabb tartalmi bővítést vártam az EA-től - és nem, nem a pénzért megvehető kocsikra gondoltam.
Szomorú voltam a lelövésekor, és ugyan olvastam a SoapBox-ról, de valamiért nem próbáltam ki. De erre a Rebornra valószínűleg rá fogok nézni. Már csak egy Battlefield Heroes remake kell, és teljes a nosztalgikus örömöm.Egy kérdés: minden azonos Tierbe tartozó kocsinak ugyanolyanok a statisztikái, mint a hivatalos játék vége felé, vagy a kocsik menettulajdonsága közt vannak különbségek is, mint az elején? Csak hogy ne az legyen, mint az elején, hogy a T1-ben mindenki Nissan Silvia-val nyomult (mondjuk én nyertem már ellenük is anno versenyt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- ROG Ally Z1Extreme
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest