- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy egy régi kedvencem a közösségnek köszönhetően feltámadt hamvaiból, még ha nem is hivatalos formában. Én főleg az elején játszottam vele sokat, tesztet is írtam ide, de amikor nagyon átment F2P fejős tehénbe, akkor alább hagyott a lelkesedés. Néha azért föl-fölnéztem rá, és kipróbáltam az új helyszíneket meg játékmódokat, de ennél azért gyorsabb tartalmi bővítést vártam az EA-től - és nem, nem a pénzért megvehető kocsikra gondoltam.
Szomorú voltam a lelövésekor, és ugyan olvastam a SoapBox-ról, de valamiért nem próbáltam ki. De erre a Rebornra valószínűleg rá fogok nézni. Már csak egy Battlefield Heroes remake kell, és teljes a nosztalgikus örömöm.Egy kérdés: minden azonos Tierbe tartozó kocsinak ugyanolyanok a statisztikái, mint a hivatalos játék vége felé, vagy a kocsik menettulajdonsága közt vannak különbségek is, mint az elején? Csak hogy ne az legyen, mint az elején, hogy a T1-ben mindenki Nissan Silvia-val nyomult (mondjuk én nyertem már ellenük is anno versenyt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPHONE 12 MINI 256GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPHONE 12 MINI 128GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- DELL Latitude 5550 15.6" FHD IPS vPRO Ultra 5 135U 12 Mag 24GB RAM 512GB NVME SSD Dell Gar: 2029.12
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest