- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy egy régi kedvencem a közösségnek köszönhetően feltámadt hamvaiból, még ha nem is hivatalos formában. Én főleg az elején játszottam vele sokat, tesztet is írtam ide, de amikor nagyon átment F2P fejős tehénbe, akkor alább hagyott a lelkesedés. Néha azért föl-fölnéztem rá, és kipróbáltam az új helyszíneket meg játékmódokat, de ennél azért gyorsabb tartalmi bővítést vártam az EA-től - és nem, nem a pénzért megvehető kocsikra gondoltam.
Szomorú voltam a lelövésekor, és ugyan olvastam a SoapBox-ról, de valamiért nem próbáltam ki. De erre a Rebornra valószínűleg rá fogok nézni. Már csak egy Battlefield Heroes remake kell, és teljes a nosztalgikus örömöm.Egy kérdés: minden azonos Tierbe tartozó kocsinak ugyanolyanok a statisztikái, mint a hivatalos játék vége felé, vagy a kocsik menettulajdonsága közt vannak különbségek is, mint az elején? Csak hogy ne az legyen, mint az elején, hogy a T1-ben mindenki Nissan Silvia-val nyomult (mondjuk én nyertem már ellenük is anno versenyt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest