- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
Nekem a két Underground nagyon bejött anno. A sz@rrá (optikai)tuningolható verdák, majd a 2. részben a free roam nagyon tetszett - főleg, hogy nem sokkal a Halálos iramban c. opusz után nyomták ki a játékokat
Az első részben viszont marha bosszantó volt, hogy a vége felé valami olyan szinten csalt a gép, hogy az már-már példaértékű...
Nekem egy kicsit visszahozták az ősrégi Street Rod-os élményeket
(ó, azok a csodás 286-os idők!
)
A Most Wanted-ban tetszett, hogy némileg realisztikusabb a grafika, végre nem éjszaka van állandóan (cserébe a verőfény lett all-day-long...) viszont ótvar lett a tuning rész, a régi több száz cucc helyett maradt vagy 50, a versenyzők nem (annyira) csalnak, viszont a rendőr akkor is állva hagy, ha 400-al megyek és tövig nyomom az utánégetőt...
Illetve a pokoli gépigényét se lehetett szó nélkül hagyni, szerintem teljesen irreális volt a megjelenésekor.
A Carbon-ban mintha változott volna a napszak, vagy tévedek? Nekem ott rémlik több féle napszak, persze nem dinamikusan, hanem csak versenyenként (aztán lehet csak szita az agyam
) Illetve bejöttek az "izom-verdák", a különböző vezetési stílusú kasztnik, a "sidewing" megoldás is egész jópofa volt.
A Pro Street-tel asszem a demo-ig jutottam.
Az Undercover-t tegnap láttam először, mikor vettem egy kormányt
Tényleg kíváncsi leszek, hogy mit lehet még kihozni ebből a témából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest