Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolomon17

senior tag

Nekem a két Underground nagyon bejött anno. A sz@rrá (optikai)tuningolható verdák, majd a 2. részben a free roam nagyon tetszett - főleg, hogy nem sokkal a Halálos iramban c. opusz után nyomták ki a játékokat :) Az első részben viszont marha bosszantó volt, hogy a vége felé valami olyan szinten csalt a gép, hogy az már-már példaértékű... :(((

Nekem egy kicsit visszahozták az ősrégi Street Rod-os élményeket :B (ó, azok a csodás 286-os idők! :DDD)

A Most Wanted-ban tetszett, hogy némileg realisztikusabb a grafika, végre nem éjszaka van állandóan (cserébe a verőfény lett all-day-long...) viszont ótvar lett a tuning rész, a régi több száz cucc helyett maradt vagy 50, a versenyzők nem (annyira) csalnak, viszont a rendőr akkor is állva hagy, ha 400-al megyek és tövig nyomom az utánégetőt... :W Illetve a pokoli gépigényét se lehetett szó nélkül hagyni, szerintem teljesen irreális volt a megjelenésekor.

A Carbon-ban mintha változott volna a napszak, vagy tévedek? Nekem ott rémlik több féle napszak, persze nem dinamikusan, hanem csak versenyenként (aztán lehet csak szita az agyam :DDD) Illetve bejöttek az "izom-verdák", a különböző vezetési stílusú kasztnik, a "sidewing" megoldás is egész jópofa volt.

A Pro Street-tel asszem a demo-ig jutottam.

Az Undercover-t tegnap láttam először, mikor vettem egy kormányt :D

Tényleg kíváncsi leszek, hogy mit lehet még kihozni ebből a témából...

Új hozzászólás Aktív témák