- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
TheDragon007 #33 üzenetére
Én a régit már elég régen láttam - megvan valamelyik DVD-n biztos, de most nem keresem elő, mert csak DivX-es, de akkor még ez is jó volt -, szóval nekem az új, HD-sen biztosan jobban fog tetszeni, CG ide vagy oda.
A második részt pedig még egyáltalán nem láttam, így az teljesen új lesz. Kíváncsi vagyok rá.
ígyvanferi: Az AA-n van felirat mindkét mozihoz is.
-
Vistaboy
veterán
Igen, amennyiben már meglenne HD-sen a korábbi kiadás, úgy én sem szedném le. De mivel még az sehogyan sincsen meg, ezért inkább a feljavított változatot húzom le, aminek - remélem - sokkal szebb lesz a képe. Nem azért költöttem ennyi pénzt monitorra, hogy DivX-es filmeket nézzek rajta.
Ui.: A Full HD-s LCD TV még csak tervbe van véve, egyszerre nem futotta mindenre.
-
Vistaboy
veterán
Ez szintén egy alapmű minden anime-fannak.
Ráadásul most Blu-Ray minőségben le lehet szedni az eredeti mozifilmet, illetve a 2.0-ás kiadást is, ami tulajdonképpen egy technológiailag feljavított változat, kiegészítve egy pár CG jelenettel, amikről erősen megoszlanak a vélemények, egyesek szerint elrontotta az egész filmet, mások szerint nagyon jók lettek.
Én erről nem tudok (még) mit mondani, tekintve hogy még nem láttam a 2.0-ás változatot. De mivel az eredeti filmnek még csak az európai kiadását láttam, ezért most szedem le mindkét mozit 720p-ben (Az Innocence-vel együtt). Amint lent lesznek, kifejtem a véleményemet róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest